Otomobil ile Polis Aracı Çarpıştı, 1 Şehit

Konya'nın Karatay ilçesinde otomobilin çarptığı polis aracındaki 1 polis memuru şehit oldu, 2'si polis 4 kişi de yaralandı.

08.12.2018-09:24 - (Son Güncelleme: 08.12.2018-09:20) Otomobil ile Polis Aracı Çarpıştı, 1 Şehit

Konya'nın Karatay ilçesinde otomobilin çarptığı polis aracındaki 1 polis memuru şehit oldu, 2'si polis 4 kişi de yaralandı. Konya'da otomobil ile göreve başına giden polislerin başka bir araca çarpması sonucu 1 polis memuru şehit oldu, 2'si polis 4 kişi de yaralandı. Aktarılan bilgilere göre, 37 yaşındaki Yaşar Orman’ın sürdüğü 42 DIB 73 plakalı polis aracına, merkez Karatay ilçesinde Fetih Caddesi ile Karakayış Caddesi'nin birleştiği kavşakta, Muhammed Ali Toraman'ın (25) kullandığı 42 FKG 63 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan polis aracı ters döndü.

Kazada, Olay Yeri Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Ali Teke kaza anında şehit oldu. Yaralanan polis memurları Yaşar Orman ve Mevlüt Boğaz ile diğer araçktaki Muhammed Ali Toraman ve Muazzez Yılmaz, ambulanslarla Konya’daki farklı hastanelere sevk edildi. Yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtildi. Ters dönen polis aracının altında kalan şehit polisin cenazesi, itfaiye ekiplerin tarafından çıkartılabildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal