Otobüsü Durdurup Kapısında Ayakkabısını Bağladı

Mersin'in Tarsus ilçesinde yaşanan olay kafaları karıştırdı. Halk otobüsünü duruduran genç adam ayakkabı bağcıklarını kapı eşiğinde bağlayıp yoluna devam etti. O anlar cep telefonu kamerası ile kayıt altına alındı.

08.08.2020-17:12 - (Son Güncelleme: 08.08.2020-17:09)

Olay, 28 Temmuz günü akşam saatlerinde Mersin'in Tarsus ilçesinde meydana geldi. Genç adam, bir özel halk otobüsünü Yeni Mahalle SSK Hastanesi güzargahında seyir halindeyken durdurdu. El kaldırıp otobüsü durduran genç adam ayakkabı bağcklarını kapıda bağladı ve yoluna devam etti.

CEP TELEFONU KAMERASI İLE O ANLAR KAYIT ALTINA ALINDI

Otobüsün şoförü Ferdi Coşkun, genç adamın yaptığı harekete karşısında şaşırırken öfkeyle yerinden kalktı ve arkasından baktı. Bir vatandaş o anları cep telefonu kamerası ile kayıt altına aldı.

Otobüsün şoförü Ferdi Coşkun bir süre genç adamın arkasından bakmasının ardından sürücü koltuğuna tekrar oturdu. Şoförün, genç adamın yaptığı hareketin ardından yol boyunca isyan etti. Yolcu neler yaşandığını merak ederken şoför Coşkun, gergin bir şekilde genç adamın sosyal medyaya video yüklemek için otobüsü durdurduğunu iddia etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal