Otobüste Maske Kavgası: 'Bu mu Seni Kurtaracak?' Dedi, Maskesini Fırlattı

Antalya’da halk otobüsü içinde maskesini kurallara uygun şekilde kullanmayan 2 vatandaş, başka yolcuların tepkisini topladı. Otobüs şoförü, tartışmanın giderek büyümesi ve ikilinin tüm uyarılara rağmen maske takmamasıyla otobüsü durdurarak kilitledi, hadise yerine emniyet güçlerini çağırdı.

08.08.2020-17:39 - (Son Güncelleme: 08.08.2020-17:24) Otobüste Maske Kavgası: 'Bu mu Seni Kurtaracak?' Dedi, Maskesini Fırlattı
Antalya'da, geçen çarşamba günü, Ünsal Mahallesi'nden Lara yönüne giden halk otobüsünde, şoför, biri kadın iki yolcunun maskelerini düzgün kullanmadığını gördü ve uyardı. İkili maskelerini düzgün bir şekilde takmayınca, otobüsteki başka yolcular da olaya tepki gösterdi.

POLİS DAHİL OLDU

İHA'daki habere göre, otobüste maske tartışmasının çıkmasıyla, otobüs şoförü aracını sağa çekerek kilitledi ve emniyet güçlerini çağırdı. Bu esnada da otobüs içinde maske tartışması sürdü. Öteki yolcuların cep telefonuyla kaydettiği tartışmada, maskesini kullanmayan ikilinin savunmaları da tepki topladı.

MASKEYİ OTOBÜSÜN İÇİNE FIRLATTI

Yolculardan birisi ‘Siz düzene baş kaldırdığınızı mı düşünüyorsunuz?' ifadeleriyle tepki göstermesine, maskesini düzgün takmayan yolcu otobüsteki sosyal mesafenin olmadığını söyledi. Otobüste herkesin birbirine yakın bir şekilde temas ettiğini öne süren kişi, 'Herkes bir birine temas etti, bu maske mi seni kurtaracak' diyerek otobüsün içine maskesini attı.

'BENİMLE ZIT GİDERSEN TAKMAM'

Şoförün polis çağırmasına da tepki veren şahıs, 'Benimle zıt giderse ben takmam. İsterse hükümeti getirsin buraya, kimi getirirse getirsin' diye konuştu. Şahısların sürekli güldüğü de cep telefonu kameralarına kaydedil. Olay yerine gelen emniyet güçleri, şikayetçi olan otobüs şoförü ve yolcularla beraber, maske takmadığı öne sürülen 2 yolcuyu karakola götürdü. Maske kullanmayan biri kadın 2 şahsa idari para cezası verildiği öğrenildi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal