Otobüste Çıkan Kavgayı Ayırmak İstedi, Telefonu Çalındı

Ortaköy'de bir halk otobüsü şoförü, yolcular arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan kavgayı ayırmak için koltuğundan ayrıldığı sırada telefonu çalındı.

29.09.2020-11:03 - (Son Güncelleme: 29.09.2020-10:30)

İstanbul Ortaköy'de bir halk otobüsü şoförü, araç içinde çıkan kavgayı yatıştırmak için koltuğundan ayrıldığı esnada telefonu çalındı. Geri döndüğünde telefonunun çalındığını gören otobüs şoförü, "Ben kavgayı ayırmaya gittim, geri gelene kadar telefonum gitmiş" dedi.

Ortaköy Dereboyunda seyir halinde olan bir otobüste meydana gelen olayda, yolcular arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tarafların birbirlerine küfür etmesi ve tartışmanın büyümesi üzerine kavgayı yatıştırmak isteyen şoför otobüsü durdurdu. Sürücü koltuğundan kalkan şoför, yolcuların yanına giderek kavgayı ayırmaya çalıştı.

KAVGAYI AYIRMAK İSTERKEN TELEFONU ÇALINDI

Bir hırsız, şoförün yolcularla ilgilenmesini fırsat bilerek şoförün cep telefonunu çaldı. Bir süre sonra yolcular arasındaki kavganın yatışmasıyla şoför, koltuğuna geri döndü. Güzergahında seyir haline devam eden şoför, son durağa geldiğinde telefonunun olmadığını fark etti. Güvenlik kamerasından görüntüleri izleyen şoför, kavgaya müdahale ettiği sırada telefonunun çalındığını gördü.

"GERİ GELENE KADAR TELEFONUM GİTMİŞ"

Olay karşısında şoke olan şoför, kavgayı ayırmaya gittiğini belirterek "Ben orada insanları susturdum. Geriye döndüm koltuğuma oturdum. Son durakta telefonumun çalındığını fark ettim. Ben kavgayı ayırmaya gittim, geri gelene kadar telefonum gitmiş." dedi. Polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal