Otobüs Durağında Tacize Uğrayan Kadın: Dünden Beri Ağlıyorum

Samsun'da bir durakta otobüs bekleyen N.G. isimli kadını eliyle taciz ettiği belirtilerek gözaltına alınan E.K., emniyette verdiği ifadenin ardından serbest bırakıldı. E.K., emniyete verdiği ifadede "Elimdeki poşet değdi, ben değmedim" dedi.

26.11.2020-14:41 - (Son Güncelleme: 26.11.2020-14:40) Otobüs Durağında Tacize Uğrayan Kadın: Dünden Beri Ağlıyorum

24 Kasım günü saat 22.00 sularında Atakum ilçesi Atatürk Bulvarı'nda gerçekleşen hadisede işten çıkıp eve gitmek üzere yola çıkan N.G., otobüse binmek için durağa gitti. Bu esnada ifadelere göre N.G., kendisini el ile taciz ettiğini iddia ettiği E.K.'ye vurmaya başladı.

Hadisenin akabinden kaçan E.K., etraftaki vatandaşların yardımı ile devriye dolaşan emniyet güçleri tarafından kısa süre içerisinde yakalandı. Denizevleri Polis Merkezi'ne alınan E.K., ifade verdikten sonra özgür kaldı. E.K., emniyette verdiği ifadesinde "Elimdeki poşet değdi, ben değmedim" sözleriyle kendini savunduğu kaydedildi.

İş yerinden çıkıp eve gitmek için durağa gittiği esnada böyle bir hadise yaşandığını dile getiren N.G., şu ifadeleri kullandı:

"Arkamı durağa verip otobüslerin geldiği yöne doğru bakıyordum. Kapişonum örtüktü ve arkamı hiçbir şekilde görmüyordum. Birinin yakınıma gelerek kalçama dokunduğunu hissettim. İlk başta arkamı dönüp bakamadım. Sonra önüme geçtiğinde bir erkek olduğunu fark ettim. Aşırı derecede yavaş yürüyordu. Dokunup kaçmak gibi bir eylemin içinde bulunmadı. Gayet yavaş şekilde yürüyordu. Ben de kendimi kaybettim ve ona vurmaya başladım. 'Ne yaptım ben sana ne vuruyorsun abla?' gibi şeyler söylemeye başladı. Bir süre sonra elimden kaçtı. Sonra yanıma birisi geldi, ona vurduğumu görmüş. Nedenini sorunca, beni taciz ettiğini söyledim. O da yakalamak için peşinden koştu ve polisler geldi. Karakola gittik ifade vermek için. Serbest kaldığını öğrendim."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal