ÖSYM'den Coronavirüs Hastası YKS Adayları İçin Duyuru

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek olan coronavirüs hastası öğrenciler için açıklama geldi. Coronavirüs hastası olan adayların ayrı salonlarda sınava alınacağını ve hasta olanların başkanlığa dilekçe göndermesi gerektiğini duyurdu.

22.06.2020-17:37 - (Son Güncelleme: 22.06.2020-17:31) ÖSYM'den Coronavirüs Hastası YKS Adayları İçin Duyuru

ÖSYM tarafından coronavirüs hastaları için açıklama yayınlandı. Yapılan açıklamada, "ÖSYM'den yapılan açıklamada, "27-28 Haziran 2020 tarihlerinde uygulanacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (2020-YKS) girecek adaylardan; kesin Covid-19 tanısı olan adaylar, kesin Covid-19 tanısı ile tedavisi tamamlanıp sonrasındaki karantina sürecinde olan adaylar, kesin Covid-19 vakası ile temasından dolayı karantina sürecinde olan adaylar, Covid-19’u düşündürecek şikâyetleri olan adaylar Başkanlığımız tarafından sınav merkezlerinde hazır bulundurulan yedek sınav binalarında ayrı sınav salonlarında sınava alınacaklardır." ifadelerine yer verildi.

Bu durumda olan adayların durumlarını ayrıntılı olarak anlatan dilekçeyi doldurarak belgeleri ile birlikte 'yks2020@osym.gov.tr' e-posta adresine göndermeleri istendi.

Öte yandan ÖSYM'nin sitesinde dilekçe örneğine de yer verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal