Osmanlı Dönemine Ait Kehanet Gökküresi Satılmaya Çalışırken Ele Geçirildi

Ankara'da güvenlik güçleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, Osmanlı'dan kalan ve kehanet öğrenmek için kullanıldığı anlaşılan 'gökküre' ele geçirildi. Olayla ilgisi bulunan ve ekiplerce gözaltına alınan zanlının gökküreyi 1 milyon dolara satmaya çalıştığı tespit edildi.

20.02.2019-10:23 - (Son Güncelleme: 21.02.2019-15:06) Osmanlı Dönemine Ait Kehanet Gökküresi Satılmaya Çalışırken Ele Geçirildi

Ankara'da güvenlik güçleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, Osmanlı'dan kalan ve kehanet öğrenmek için kullanıldığı anlaşılan 'gökküre' ele geçirildi. Olayla ilgisi bulunan ve ekiplerce gözaltına alınan zanlının gökküreyi 1 milyon dolara satmaya çalıştığı tespit edildi.

GÖKKÜRE ORTAYA ÇIKTI

Ankara'da polis ekiplerinin yaptığı operasyonda, Osmanlı zamanından kaldığı tespit edilen ve kehanet öğrenmek için kullanıldığı öğrenilen 'gökküre' ortaya çıktı. Operasyonda gözaltına alınan A.K.'nın 'gökküre'yi 1 milyon dolara satışa çıkardığı ancak ekipler tarafından yakalandığı belirtildi.



Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakcılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği istihbari çalışma sonucu, A.K. adlı zanlının evinde gizlediği tarihi eserleri satmaya çalıştığı öğrenildi. Bunun üzerine harekete geçen polisler, A.K.'nın evine operasyon düzenledi.

Evde yapılan aramada, Osmanlı zamanından kaldığı tespit edilen, üzerinde insan ve hayvan figürleri olan ve çeşitli dillerde yazıların bulunduğu 'gökküre' ile 28 adet sikke ele geçirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal