Osmaniye'de 10 Yaşındaki Çocuk Ölü Bulundu

Osmaniye'de yaşamını sürdüren 10 yaşındaki Yusuf Efe Bekar, akşamüstü dışarı çıktı. Minik çocuktan haber alamayan ailesi kayıp başvurusunda bulundu. Bekar'ın cansız bedeni metruk bir binada bulundu.

03.08.2020-08:25 - (Son Güncelleme: 03.08.2020-09:52) Osmaniye'de 10 Yaşındaki Çocuk Ölü Bulundu

Tüyleri diken diken eden olay Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde meydana geldi. 10 yaşındaki Yusuf Efe Bekar, iddialara göre öğleden sonra saat 15:00'da arkadaşları ile oynamak için evden çıktı.

Ayşe ve Muzaffer Bekar çift oyun oynamak için dışarı çıkan oğullarını yaklaşık 1 saat sonra kontrol etmek adına kapının önüne çıktı ancak çift oğullarını göremedi. Muzaffer ve Ayşe Bekar çifti 10 yaşındaki oğullarını aramaya çıktı. Arama sonucunda çocuklarına ulaşamayan çift polisten yardım istedi.

METRUK BİNADA BULDU

Polis, 10 yaşındaki Yusuf'u bulmak için çalışmalara başlarken mahalle sakinleri de bölgedeki aramaya yardımcı oldu. Mahalle sakinleri, Yusuf Efe Bekar'ın bir üst mahallede bulunan metruk binadaki duvarın altında olduğunu söyledi. Mahalle sakini, çocuğun hareketsiz bir şekilde yattığını da sözlerine eklerken polis ekipleri metruk binaya yöneldi.

DUVARIN ALTINDA KALARAK HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine sağlık ekipleri çağrılırken yapılan ilk müdahalede 10 yaşındaki Yusuf Efe Bekar'ın metruk binadaki duvarın altında kalarak hayatını kaybettiğini açıkladı.

AİLESİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

10 yaşındaki minik Yusuf'un hayatını kaybettiği belirlenirken polis eklipleri kötü haberi Ayşe ve Muzaffer çiftine verdi. Acılı anne-baba sinir krizi geçirirken Yusuf'un cansız bedeni otopsi için adlı tıpa gönderildi.

Polis ekipleri yaşanan olayla ilgili incelemeler başlattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal