Oruç Reis Çalışma Yapacağı Alana Ulaştı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Oruç Reis Sismik Araştırma Gemimizin çalışma yapacağı alana ulaştığını açıkladı.

10.08.2020-10:03 - (Son Güncelleme: 10.08.2020-10:37) Oruç Reis Çalışma Yapacağı Alana Ulaştı

MTA Oruç Reis Sismik Araştırma Gemimiz, Akdeniz'deki yeni görevi için Antalya'dan demir alarak, çalışma yapacağı alana ulaştı. Türkiye'nin enerji bağımsızlığı için Akdeniz'de ve Karadeniz'deki çalışmalarımız aralıksız devam edecek.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 'MTA Oruç Reis Sismik Araştırma Gemimiz, Akdeniz’deki yeni görevi için Antalya’dan demir alarak, çalışma yapacağı alana ulaştı. Türkiye’nin enerji bağımsızlığı için Akdeniz’de ve Karadeniz’deki çalışmalarımız aralıksız devam edecek.' dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'den Doğu Akdeniz'deki petrol ve gaz arama faaliyetleriyle ilgili açıklama geldi. Bakan Dönmez, açıklamasında 'MTA Oruç Reis Sismik Araştırma Gemimiz, Akdeniz'deki yeni görevi için Antalya'dan demir alarak, çalışma yapacağı alana ulaştı. Türkiye'nin enerji bağımsızlığı için Akdeniz'de ve Karadeniz'deki çalışmalarımız aralıksız devam edecek. 83 milyon arkanda Oruç Reis.' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal