Ortağına Sinirlenen Adam Binlerce Lirayı Havaya Saçtı

Sadece dizi ve filmlerde göreceğimiz bir olay Erzincan’da meydana geldi. Kent merkezinde bir kafenin 2. katında oturan bir kişi sinirlenip yüklü miktarda parayı havaya saçtı. Vatandaşlar gökten yağan paraları toplamak için birbirleriyle savaştı.

27.09.2020-09:22 - (Son Güncelleme: 27.09.2020-09:22)

Ordu Caddesi'ndeki bir kafede oturan iki ortak arasında meydana gelen anlaşmazlık sonrası ortaklardan biri yaklaşık 10 bin TL’yi kafenin penceresinden sokağa savurdu.

Gökyüzünden para yağdığını gören vatandaşlar yaklaşık 30 saniye içerisinde banknotları toplayarak ortadan kayboldu. Paraları savuran kişi ve ortağı ise daha sonra hiçbir şey olmamış gibi kafeden ayrıldı.

Kafede garson olarak çalışan Burak Sarıtaş, kafenin ikinci katında müşterilere hizmet ettiği sırada masada oturan iki kişiden birinin birden ayağa kalkarak bağırmaya başladığını belirterek, "Elindeki paraları ikinci kattan aşağı doğru savurmaya başladı. Biz de şaşkınlıkla izledik, aşağıdaki insanlar da paraları alıp gittiler" diye konuştu.

Kafedeki diğer çalışan Turgay Duyan ise masaya sipariş götürdüğünü ifade ederek, "Arkamı döner dönmez paraların aşağı doğru savrulduğunu gördüm. Aşağı indiğimde paraların hiçbiri kalmamıştı" dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal