Örgütün Bilinmeyen Karanlık Yüzünü Anlattı

PKK/KCK Terör Örgütü'nden kaçarak devlete teslim olan kadın teröristin anlattıkları örgüt içindeki ilişkileri ve örgütün insanlık dışı iç yaşamını tüm açıklığıyla ortaya koydu.

20.03.2019-15:03 - (Son Güncelleme: 20.03.2019-15:19) Örgütün Bilinmeyen Karanlık Yüzünü Anlattı

Hedar kod isimli kadın terörist örgütten kaçarak Türk Devleti'ne teslim oldu. Kadın teröristin anlattıkları ise örgütün kirli yüzünü ortaya koydu.

Henüz 12 yaşındayken babasından gördüğü şiddet yüzünden evden kurtulmanın yollarını başladığını anlatan kadın terörist, köyden çocukların örgüte katıldığını, bir arkadaşının da kendisine babasının zulmünden kaçmak için örgüte gidebileceğini söyledikten sonra arkadaşıyla beraber örgüte katıldığını anlattı.

ÖRGÜTÜN KİRLİ YÜZÜ BENİ DEVLETE TESLİM OLMAYA MECBUR BIRAKTI!

Örgüte ilk katıldığında çocukları en önde çatışmalara gönderdiklerini gördüğünü söyleyen kadın terörist, bunun sebebi olarak tecrübe kazanmak için gönderdiklerini söylediklerini belirtti.

Çocuk ve kadınlara insanlık dışı muamele yapıldığını söyleyen Hedar kod adlı terörist, yaptığı hatadan hep dönmeye çalıştığını anlattı.

BEBEĞİNİ ÖRGÜT ELİNDEN ALDI

Örgütte bir erkek teröristle ilişki yaşadığını ve hamile kaldığını söyleyen kadın terörist, bu olaydan sonra dışlandığını ifade etti. 2 yaşındaki bebeğinin elinden alındığını ve sonrasında infaz edileceğini öğrendiğinde kaçtığını ifade etti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal