Ordu'da Bir Mahalle Karantinaya Alındı

Coronavirüs salgını diğer bir ismiyle Covid-19 virüsü Türkiye'de aralıksız ilerliyor. Karantinaya alınan bölgelere bir yenisi daha eklendi. Ordu'da bir mahalleye giriş çıkışlar yasaklandı.

02.04.2020-10:57 - (Son Güncelleme: 02.04.2020-10:39) Ordu'da Bir Mahalle Karantinaya Alındı

Coronavirüs salgını diğer bir ismiyle Covid-19 virüsü Türkiye'de aralıksız ilerliyor. Karantinaya alınan bölgelere bir yenisi daha eklendi. Ordu’nun Kabataş ilçesinde, bir mahalleye giriş çıkışlar yasaklandı.

Ordu Valiliği'nden aktarılan bilgilendirmede, İl Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla, Kabataş ilçesine bağlı Elbeyi Mahallesi Kazancılı Küme Evleri bölgesinde coronavirüs vakası belirlenmesi üzerine karantinaya alındığı duyuruldu.

Valilik açıklaması tam olarak şöyledir: “Koronavirüs vakalarının tespit edilmesi, olası vaka ve bunların temaslıları sonucu ev karantinasında bulunan kişiler bulunması nedeniyle, bu yerleşim yerinde koronavirüs salgınının kontrol altına alınmasını sağlamak amacıyla 2 Nisan tarihinden itibaren ikinci bir değerlendirmeye kadar karantina kararı alınmasına karar verilmiştir.

Karantina kararı alınması nedeniyle Kabataş İlçesi Elbeyi Mahallesi Kazancılı Küme Evleri mevkiine giriş ve çıkışlar kapatılmıştır. Karantina kararına uymayanlar hakkında idari ve adli işlem başlatılacaktır” 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal