Ordu'da 19 Yaşındaki Genç Kediyi Kurtarmak İçin Fuel-Oil Dolu Kuyuya Girdi

Ordu'da fuel-oil dolu kuyuya düşen kediyi kurtarmak isteyen genç az daha canından oluyordu

27.07.2019-11:38 - (Son Güncelleme: 27.07.2019-11:46) Ordu'da 19 Yaşındaki Genç Kediyi Kurtarmak İçin Fuel-Oil Dolu Kuyuya Girdi

Ünye ilçesinde Özgür Ege Şire isimli 19 yaşındaki genç, çamlık alanda gezerken yakınlarda bulunan kuyunun içerisine kedi düştüğünü fark etti. Kedinin fuel-oil dolu kuyu içerisinde daha fazla çırpınmasına dayanamayan genç hemen kuyuya girdi.

Kediyi kurtarmasından sonra üzerindeki kıyafetlerle birlikte kuyudan çıkmaya çalışan genci çevredekiler ve devriye görevi yapan gece bekçileri fark etti. İnsanların şaşkın bakışları arasından kuyudan çıkarılan Özgür Ege Şire, yaptığı insanlık örneğiyle herkesin taktirini aldı.

"BİZİM KAHRAMANIMIZ O GENÇ"  

Olay anını anlatan görgü tanıklarından Uğur K., "Ben çamlıkta geziyordum. Birden gencin biri kedinin kuyuya düşmesinin ardından onu kurtarmak için kendisi de kuyuya giriyor. Kuyunun içerisinde gördüğüm kadarıyla fuel-oil var. Çevredekilerin ve bekçilerimizin sayesinde kahraman gencimiz kuyudan çıkarılıyor. Şu zamanda bir hayvan için kendi canını hiçe sayan insanlarımızı görmek hepimizi mutlu ettiği kadar, şu anda bizim kahramanımız o gençtir diyebiliriz" açıklamasında bulundu.

SAĞLIK DURUMU İYİ  

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan gencin ise durumunun iyi olduğu belirtildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal