Operada Protesto Edilen Binali Yıldırım: Biz Bizi Sevmeyenleri de Seviyoruz

AK Parti İstanbul adayı Binali Yıldırım önceki gün opera gösteriminde protesto edilmişti. Yıldırım olayla ilgili, "Biz herkesi seviyoruz. Bizi sevmeyenleri de seviyoruz" dedi.

17.05.2019-17:37 - (Son Güncelleme: 17.05.2019-17:31)

Cuma namazını Eyüp Sultan Camisi'nde eda eden AK Parti İstanbul adayı Binali Yıldırım, çıkışta vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Yıldırım, kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları kırmayarak fotoğraf çektirdi.

NEDEN EYÜPSULTAN?

Cami çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yıldırım, seçim koordinasyon merkezinin hazırladığı program için Eyüpsultan'da olduğunu söyledi. 31 Mart yerel seçimlerinin startını Eyüpsultan'dan başlattığı anımsatılan Yıldırım'a " Eyüp Sultan'ın bir manası var mı?" diye soruldu. Yıldırım, "Mübarek cuma günü. Seçim koordinasyon merkezimiz bugün Eyüpsultan'da program yapmış. Bu kapsamda buradayız" dedi.

"BİZ BİZİ SEVMEYENİ DE SEVİYORUZ"

Dün katıldığı opera gösteriminde "Her şey çok güzel olacak" sloganlarına gülümseyerek ve alkışlayarak cevap verdiğinin anımsatılması ardından Yıldırım, "Biz herkesi seviyoruz. Bizi sevmeyenleri de seviyoruz." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal