Onlarca Coronavirüs Hastası KPSS'ye Girdi!

Çok sayıda coronavirüs hastasının KPSS'ye girdiği öğrenildi...

06.09.2020-22:49 - (Son Güncelleme: 06.09.2020-22:44) Onlarca Coronavirüs Hastası KPSS'ye Girdi!

Isparta'da coronavirüs hastası olduğu öğrenilen ve evlerinde karantinaya alınan 42 kişi, ambulanslarla getirildikleri sınav salonlarında Kamu Personeli Seçme Sınavı'na katıldı.

Isparta'da KPSS'ye katılmak isteyen ve kısa bir süre önce coronavirüs testlerinin pozitif çıkması sonrası evlerinde karantinaya giren adaylar için özel ekipler görev başına geçti.

ÖSYM'ye yaptıkları başvurunun sonrasında belirlenen 42 coronavirüs hastası, özel kıyafetli sağlık görevlileri ile birlikte ambulansla evlerinden alınıp, sınava girecekleri Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne götürüldü.

SINAVA ÖZEL SINIFLARDA GİRDİLER

Burada sadece coronavirüslü hastalar için oluşturulan ve özel tedbirlerin alındığı sınıflara alınan hastalar, sınav bitiminde de yine aynı ambulanslarla evlerine bırakıldı.

Isparta il genelinde 42 koronavirüs hastasının sınava girdiğini belirten Sağlık Müdürü Mehmet Karakaya,

"ÖSYM il koordinatörlüğünden bize gelen listeye göre hasta olan adayları adreslerinden alarak, ambulanslarla gerekli her türlü tedbir alınarak, sınav merkezi olan Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Mimarlık Fakültesi binasına götürdük. Sınavın bitiş saatinden sonra adaylar, bu merkezden alınarak, hiç kimseyle temas ettirilmeden yine adreslerine sorunsuz bir şekilde ulaştırıldı." şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal