Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na Sert Yanıt!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik ifadelerine sert bir dil ile tepki gösterdi.

01.12.2020-17:33 - (Son Güncelleme: 01.12.2020-17:32) Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na Sert Yanıt!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, bugün gerçekleştirdiği parti grup toplantısında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik kullandığı haddini aşana ifadelerine AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten yanıt geldi.

''DEMOKRASİ SORUNU''

Sosyal medya (twitter) hesabı üzerinden açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Çelik, paylaşımında "Türkiye Cumhurbaşkanı’na karşı bu ifadeyi kullanan kişi bir “demokrasi sorunu” haline gelmiştir" ifadelerine yer verdi.

Sözcü Ömer Çelik'in açıklamalarında şu ifadeler yer aldı:

"CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Sayın Cumhurbaşkanımız için “Türkiye için Milli Güvenlik Sorunudur” demiş. Yine Türkiye’nin hak ve menfaatlerine düşman olanların diliyle konuşmuş.

''MİLLİ GÜVENLİĞİMİZE DÜŞMAN OLANLARIN HEDEFİ CUMHURBAŞKANIMIZDIR''

Sayın Cumhurbaşkanımız Türkiye’nin milli güvenliğinin korunması için en kararlı ve güçlü siyasetlere imza atmaktadır. Bunun için Türkiye düşmanlarının ortak hedefi haline gelmiştir. Tehditler karşısında Cumhurbaşkanımız tavizsiz bir şekilde yoluna devam etmektedir.

Kılıçdaroğlu’nun utanç verici şekilde Sayın Cumhurbaşkanımız için “Türkiye için milli güvenlik sorunudur” dediği gün, yabancı bir yayında “Türkiye’nin sorunu Cumhurbaşkanının bizzat kendisidir” manşeti atıldı. Milli güvenliğimize düşman olanların hedefi Cumhurbaşkanımızdır."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal