Ömer Çelik: S-400'ler Türkiye'nin Milli Güvenliği İle İlgili Bir İhtiyaç

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MKYK toplantısı devam ederken açıklamalarda bulundu. Çelik, "Gönül isterdi ki müttefiklerimiz bir NATO üyesi olan Türkiye'nin ihtiyacını karşılamak için daha etkili olabilselerdi, ancak Türkiye kararını vermiştir." dedi.

11.07.2019-19:28 - (Son Güncelleme: 11.07.2019-19:19) Ömer Çelik: S-400'ler Türkiye'nin Milli Güvenliği İle İlgili Bir İhtiyaç

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MKYK toplantısı devam ederken açıklamalarda bulundu.

TERÖRLE MÜCADELE KARARIMIZ SÜRÜYOR  

Çelik'in açıklamalarından öne çıkan satırlar şu şekilde oldu: 

"Ülkemize karşı terör enstrümanın bir saldırı unsuru olarak kullanıldığını görüyoruz. Terörle mücedele kararımız sürüyor."

15 TEMMUZ'DA MİLLETİMİZ TOPYEKUN DİRENDİ  

"Srebrenitsa modern dünyanın bir utancıdır. Büyük bir insani dramdır. Umarız ders alınır ama her seferinde böyle söylüyoruz. Kimse kolunu kıpırdatmıyor."

"15 Temmuz'da milletimiz topyekün direnerek, demokrasimizin milli kimliğimizin bir parçası olduğunu dünyaya göstermiş oldu."

"8-15 Temmuz haftasında birçok etkinlik gerçekleştirilecek."

TERÖRLE MÜCADELENİN SİYASİ KISMI DA TAKİP EDİLİYOR  

"MKYK toplantısında iç ve dış politikalar ile sosyal politikalar konuları ele alınıyor."

"27 Mayıs'tan bu tarafa terör örgütüne karşı Hakurk bölgesinde yoğun bir harekat sürüyor. Harekat başarılı bir şekilde devam ediyor."

"Terörle mücadelenin siyasi kısmı da yakın şekilde takip ediliyor. Bu konuda Iraklı makamlarla çalışmalar yapılıyor."

S-400'LER BİR İHTİYAÇ  

"S-400'ler Türkiye'nin milli güvenliği ile ilgili bir ihtiyaçtır."

"Gönül isterdi ki müttefiklerimiz bir NATO üyesi olan Türkiye'nin ihtiyacını karşılamak için daha etkili olabilselerdi, ancak Türkiye kararını vermiştir."

"Herhangi bir siyasi parti zayıfladığında Türkiye karşıtlığını savunmak Yunan siyasetinde bir gelenek. Türkiye'nin komşuluğu paha biçilemezdir. Türkiye hiçbir zaman Yunanistan zayıfken bundan yararlanmadı. Türkiye Yunanistan krizdeyken ona ekonomik çözüm bulmaya çalışmıştır, oysa onlar AB üyesi olmalarını bize karşı kullanıyor."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal