Okula Giren Pitbull Korkuttu

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, Kocatepe Ortaokulu'na giren pitbull cinsi köpek etkisiz hale getirildi.

09.11.2018-13:56 - (Son Güncelleme: 09.11.2018-14:41) Okula Giren Pitbull Korkuttu

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, Kocatepe Ortaokulu'na giren pitbull cinsi köpek, korku dolu anlar yaşattı. Çağırılan emniyet güçleri, köpeği tabancayla vurdu. etkisiz hale getirilen köpek, belediye ekibi tarafından okuldan uzaklaştırıldı.

İstasyon Mahallesi'nde bugün sabah vakitlerinde Kocaetepe Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu'na açılan bahçe kapısından içeri giren birkaç köpek, okuldakilere korkulu anlar yaşattı. Köpekleri gören öğrenciler, panik içerisinde sınıflara kaçtı. Bir süre bahçede dolaşan köpeklerden pitbull cinsi olduğu belirtilen biri, Kocatepe Ortaokulu'na girdi. Koridorlarda koşan köpeğe okul müdür yardımcısı elindeki paspas sapı ile müdahale etti. Olayın ihbarı üzerine okula polis ekipleri gönderildi. Köpek okulun bir kapısından girip koridorda dolaştıktan sonra diğer kapısından çıktı.

Bahçeye çıkan köpek, bir güvenlik güçleri tarafından etkisiz hale getirildi. 

Öğrencilerden Sema Altay, 'Sabah okula gelirken baktım bir koşuşturma var, birkaç tane köpek dolaşıyordu. Bir tanesi içeri girdi. Bazı arkadaşlarım ağlıyordu. Onları içeri aldık. Öğretmenlerimiz 'içeri girin' diye bağırdı hepimize. Sonra biz içeri girdik. Bazılarımız sınıfa gitti. Köpek de sınıfların önünden geçti. Kapıları kapattık, köpek kapının önüne geldi. Sonra polisler geldi' diyerek olayı anlattı.

Köpeğin sahibinin olup olmadığının tespiti için harekete geçildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal