Öğretmen Öğrencilere Çarptı! 2 Öğrenci Yaralı

Ataşehir'de bir ilkokulda öğretmen aracı ile dönüş yapmaya çalıştığı sırada fren yerine gaza basarak öğrencilere çarptı. Olayda 2 öğrenci hafif şekilde yaralandı.

18.10.2018-17:42 - (Son Güncelleme: 18.10.2018-17:45)

Ataşehir Cengiz Hasbal Orta Okulu önünde bir otomobil, öğrencilere çarptı. Feci kaza anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

FREN YERİNE GAZA BASTI

Alınan bilgiye göre kaza dün akşam saatlerinde meydana geldi. Ataşehir Cengiz Hasbal Orta Okulu önünde kadın öğretmen aracıyla okuldan çıkarken fren yerine gaza bastı. Bu esnada araç yol kenarında giden 4 öğrencinin arasına girdi. Öğrencilerden 2'si duvar ile araç arasında kaldı. Feci kazada 2 öğrenci yaralandı.

ÇOCUKLARIN DURUMU İYİ

Yaralı öğrencilerin hastanede tedavisinin sürdüğü bildirildi. İngilizce öğretmeni ise gözaltına alındı. Polis merkezine götürülen öğretmenin ifadesinin sonrasında serbest kaldığı bildirildi. Çocukların sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

GÖRGÜ TANIĞI KONUŞTU

Görgü tanığı Ergün Karakuş, "Bir öğretmenimiz buradan dönüş gerçekleştirirken bir anlık gaza basması ile iki öğrenciye çarparak yaralanmasına neden oldu. Bir ağır yaralı diğerinin durumu iyi bugün taburcu edildi. Ambulansa bindirip gönderen benim." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal