Öğrencilerine 'Cinsel Saldırı' İddiasıyla Spor Hocası İçin İstenen Cezaya Tepki!

Konya'da 3'ü çocuk 4 sporcuya cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen antrenör M. A. hakkında 7,5 yıl hapis istenmesine sosyal medyadan sert tepki geldi.

06.08.2020-09:51 - (Son Güncelleme: 06.08.2020-11:54) Öğrencilerine 'Cinsel Saldırı' İddiasıyla Spor Hocası İçin İstenen Cezaya Tepki!

3'ü çocuk 4 sporcuya cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen M. A.'ya tepki amacıyla sosyal medyadan #SapıkSporHocasınıYargıla etiketi ile kamuoyu oluşturuldu.

Konya’da öğrencilerine cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen 47 yaşındaki Muay Thai Antrenörü M. A. için 'Sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı ve nitelikli cinsel saldırı' suçlarından 7,5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Bunun ardından M. A. için 7,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmasına karşı kamuoyu oluşturuldu.

M. A. hakkında Kozaklı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından iddianame hazırlandı.

Kozaklı Asliye Ceza Mahkemesi'ne gönderilen iddianamede, M. A.'nın üzerine atılı suçu işlediğine dair yeterli suç şüphesi varlığı ve delillerin bulunduğunun anlaşıldığı belirtildi.

Acar hakkında 'Sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı ve nitelikli cinsel saldırı' suçlarından 2 yıldan 7,5 yıla kadar hapis talep edildi.

İddianamede mağdur kişilerden F.A.'nın, M. A.'nın nasıl bir insan olduğunun federasyon başkanının da bildiğini ancak bir şey yapılmadığı yönündeki sözlerine de yer verildi.

İddianamede antrenörü tarafından tacize uğrayan F.A.'nın arkadaşı A.B'nin (18) tanık olarak ifadesine de yer verildi. A.B. ifadesinde, cinsel saldırıya tanıklığını açıkladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal