Öğrenciler İzmir Marşı'nı Okudu Bakan Salonu Terk Etti

Piri Reis Üniversitesi'nin mezuniyet töreninde istenmeyen olaylar yaşandı. Törene katılan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, öğrencilerin kendisini protesto ederek İzmir Marşı'nı okumaları sırasında salonu terk etti.

11.06.2018-11:27 - (Son Güncelleme: 11.06.2018-11:33)

Piri Reis Üniversitesi 2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, üniversitenin Tuzla'daki yerleşkesinde gerçekleştirildi. Törene üniversitenin akademik kadrosu ve Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın haricinde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Deniz Ticaret Odası Başkanı Tamer Kıran, üniversitenin mütevelli heyetinde olan Metin Kalkavan ile çok sayıda öğrenci ve yakını geldi.

ÖĞRENCİLER PROTESTO ETTİ, BAKAN GİTTİ

Diploma töreni esnasında öğrenciler Bakan Yılmaz'ı protesto ederek, İzmir Marşı'nı okudu. Protestonun ardından Bakan Yılmaz salonu terk etti.

Yılmaz'ın salondan gitmesinin sonrasında öğrenciler, “Mustafa Kemal'in askerleriyiz” sloganları attı.

SOSYAL MEDYADA GÜNÜN KONUSU OLDU

Milli Eğitim Bakanı’nın ‘İzmir Marşı’ okunduğu sırada salondan hızla ayrılması kısa zamanda Türkiye’nin gündeminde yer etti. Görüntüler; Facebook, Twitter ve Instagram gibi sosyal medya sitelerinde yüz binlerce insan tarafından paylaşıldı.

Vatandaşların çoğu, ‘Bir bakan, İzmir Marşı okunduğu sırada niçin salonu terk eder ki…’ biçiminde tepkilerini dile getirdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal