Oğlunun Boğazını Kesip Öldüren Babanın İddiası İncelenecek

Bursa'da annesi ile babasının kavgasını ayırmak isterken babasının elindeki bıçakla boğazından yaralanan ve hayatını kaybeden gencin duruşması devam ediyor. Mahkeme gencin boğazındaki ikinci kesik izinin cerrahi olup olmadığını soruşturulmasını istedi.

20.06.2019-14:55 - (Son Güncelleme: 20.06.2019-14:50)

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde eşiyle tartıştıkları esnada araya giren Muhammet Can Türker'in (19) boğazını keserek öldürdüğü iddiasıyla hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edilen baba Ruhi Türker'in (55) yargılanmasına devam edildi. Baba Türker, bıçakla saldırı hamlesinde bulunmadığını, oğlunun boğazında bir kesik olduğunu iddia etti. Mahkeme de ölen gencin boğazındaki ikinci kesiğin cerrahi müdahale esnasında olup olmadığının tespit edilmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu'ndan rapor alınmasına karar verdi.

BOĞAZI KESİLEN GENÇ YARALANDI

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde geride bıraktığımız sene Ağustos ayında çalıştığı kafeteryadan gece yarısı eve gelen Muhammet Can Türker, babası Ruhi ile annesi Nagihan Türker'in kavgasına şahit oldu. Araya giren Muhammet, babasının elindeki bıçağın boğazını kesmesi neticesinde ağır yaralandı.

CAN VERDİ

Ambulansla Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilen ve 2 gün yoğun bakımda yatan genç, doktorların bütün mücadelesine karşın kurtarılamadı. Baba Ruhi Türker, tutuklanarak, cezaevine sevk edildi.

MÜEBBET HAPSİ İSTENDİ

Bursa 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'alt soydan akrabayı öldürmek, tehdit ve hakaret' suçundan hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talebiyle dava açılan Ruhi Türker'in yargılanmasına devam edildi.

İKİNCİ KESİK ARAŞTIRILACAK

Uzman bir doktorun tanık olarak dinlendiği duruşmada sanık avukatı, müvekkilinin tutuksuz yargılanması istedi. Mahkeme, ölen gencin boğazındaki ikinci kesiğin hastanede gerçekleştirilen cerrahi operasyon esnasında olup olmadığının incelenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu'ndan rapor alınmasını ve sanığın tutukluluk durumunun devamına karar vererek, duruşmayı erteledi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal