Oğlunu Öldüren Baba : İdamımı İstiyorum

5 Kasım 2017’de İstanbul Fatih'te 10 yaşındaki oğlu Yiğitcan’ı 16 yerinden bıçaklayarak öldüren Nezir Türkoğlu’nun yargılanmasına devam edildi. Duruşmada sırasında sanık Nezir Türkoğlu, "Ben bu acıya dayanamıyorum. İdamımı istiyorum" dediği ifade edildi.

10.04.2018-16:14 - (Son Güncelleme: 10.04.2018-16:19) Oğlunu Öldüren Baba : İdamımı İstiyorum

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi’nde üçüncü celsesi görülen duruşmaya, ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen tutuklu sanık Nezir Türkoğlu getirildi. Öldürülen Yiğitcan’ın annesi Neriman Türkoğlu ise duruşmaya gelmediği belirtildi. Mahkeme Başkanı yaptığı açıklamada otopsi raporunun mahkemeye gönderildiğini belirtti.  Raporun gelmesi üzerine söz alan Neriman Türkoğlu’nun avukatı Esin Yeşilırmak, "Rapora göre, sanık baba oğlunu 16 yerinden bıçaklayarak öldürmüştür. Sanığın en üst sınırdan cezalandırılmasını ve tutukluluk halinin devamını talep ediyorum" dedi.

'İDAMIMI İSTİYORUM'

Rapora karşı söyleyecekleri sorulan sanık Nezir Türkoğlu ise "Benim için idam çıkarsınlar. Gerekirse imza veririm. Ben bu acıya dayanamıyorum. İdamımı istiyorum. Böyle bir baba değildim" dedi.

DURUŞMA ERTELENDİ

Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devam etmesine ve ceza ehliyeti yönünden beklenen Adli Tıp Kurumu raporunun geleceği güne kadar beklenmesine karar verdi.

 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal