Oğlu İntihar Eden Mesut Yılmaz, Mezarın Başına Gidip Saatlerce Konuşuyor!

Eski Başbakanlarda Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz intihar ederek canına kıymıştı. Yılmaz'ın eşi Berna Yılmaz verdiği röportajda Mesut Yılmaz'ın her cuma oğlunun mezarına gidip saatlerce oğlu ile konuştuğunu söyledi.

22.10.2018-12:06 - (Son Güncelleme: 22.10.2018-12:12)

Türkiye'nin eski başbakanlarından Mesut Yılmaz'ın eşi Berna Yılmaz, verdiği röportajda oğlu Yavuz'un hayatını kaybetmesnin ardından yaşadıklarını ve duygularını ilk defa anlattı.

Posta'dan Alev Gürsoy Cimin'e açıklamalar yapan anne Yılmaz, "Mesut Bey dimdik bir adamdı. Fakat cenazede yıkılmıştı. Şimdilerde nasıl?" sorusuna "O daha çok içinde yaşıyor. İçine atarak iyi olmaya uğraşıyor. Acısını içinde yaşıyor. Her cuma, Yavuz'un mezarını ziyaret ediyor, konuşuyor. Huzur buluyor o mezarda" cevabını verdi.

İşte Berna Yılmaz'la gerçekleştirilen röportajdan bir parça;

"MESUT, HER CUMA YAVUZ'UN MEZARINI ZİYARET EDİYOR, KONUŞUYOR"

Bir kadın duygularını çok açıkça söyleyebilir. Ağlar, konuşur, içini döker. Fakat bir erkek için aynı şeyi diyemeyiz. Mesut Bey dimdik bir adamdı. Fakat cenazede yıkılmıştı. Şimdilerde nasıl?

O daha çok içinde yaşıyor. İçine atarak iyi olmaya çabalıyor. Acısını içinde yaşıyor. Her cuma, Yavuz'un mezarını ziyaret ediyor, konuşuyor. Huzur buluyor o mezarda.

Yavuz'u rüyanızda hiç gördünüz mü?

Gördüm. Çok da güzel gördüm. Bir defa ayrılırken de, vedasında da kendisini gördüğüm vakit çok huzurlu görmüştüm. Demek ki, öyle istedi (ağlıyor).

Canına kıydığı için isyan edip kızdığınız oldu mu Yavuz Bey'e?

Hiç kızmadım. Hiç ona isyan etmedim. 'Niye' diye sitem etmedim. Allah insana taşıyacağa derecede dert verirmiş. Ve sınavından nasıl geçtiğine bakarmış. Bu da benim sınavım. Demek ki, o böyle istedi. Yavuz da demek ki, benim kaldırabileceğimi düşündü.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal