Ödevini Yapamadığı İçin Babası Tarafından Dövülen Mertcan Y. Hayatını Kaybetti

Hatay'ın İskenderun ilçesinde ödevini yapmadığı için babası tarafından dövülen 6 yaşındaki Mertcan Y., 3 gün devam eden yaşam mücadelesini kaybederek hayatını kaybetti.

05.01.2019-11:46 - (Son Güncelleme: 05.01.2019-13:01) Ödevini Yapamadığı İçin Babası Tarafından Dövülen Mertcan Y. Hayatını Kaybetti

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, ödevini yapamadığı için öz babası tarafından elektrikli süpürgenin demir sopasıyla dövülerek komaya sokulan 6 yaşındaki Mertcan Y. 3 gün devam eden hayat mücadelesini yitirdi.

MAKİNEYE BAĞLI OLARAK NEFES ALIYORDU

Babası Mehmet Ali Y. tarafından elektrikli süpürgenin demir sopasıyla öldüresiye darp edilen Mertcan, hayat mücadelesini yitirdi. 2 Ocak Çarşamba günü meydana gelen olay ardından, ağır yaralı olarak sevk edildiği hastanede cerrahi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan ve bir süre önce beyin ölümü gerçekleşen Mertcan, makineye bağlı olarak nefes alıyordu. Bugün sabah saatlerinde doktorlar, Mertcan'ın yaşamını yitirdiğini duyurdu.

CANİ BABA TUTUKLANMIŞTI

Olayla alakalı inceleme başlatan polis, çocuğuna şiddet uyguladığı öne sürülen baba Mehmet Ali Y.'yi gözaltına almıştı. Cani baba, emniyetteki ifadesinin sonrasında gece çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Olay haber alınca hastaneye giden şahsın eski eşi Gülistan Ö., "Ben olayı haber alarak hastaneye geldim çocuğumun her tarafı morarmıştı. Dersini niçin yapmadın diyerek elektrikli süpürgenin demir borusu ile kafasına vurarak darp etmiş. Oğlum ölmek üzere beni de her gün dövüyordu bu nedenle boşandık. Çocukları bana vermedi öldürmekle tehdit etti şimdi çocuğumun bir tanesini devlet aldı diğeri de ölümle pençeleşiyor" diye açıklama yapmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal