Oda TV'nin Gamze Özçelik Hakkında Hazırladığı Video Tepki Topladı

Eski oyuncu Gamze Özçelik, İslami bir hayatı benimseyip hayatını hayır işlerine adadığını açıklamıştı. Oda TV ise Özçelik hakkında skandal bir videoyu dolaşıma sokarak kamuoyunun tepkisini çekti.

10.02.2020-19:10 - (Son Güncelleme: 10.02.2020-19:12) Oda TV'nin Gamze Özçelik Hakkında Hazırladığı Video Tepki Topladı

Bir zamanların ünlü oyuncusu Gamze Özçelik, manevi bir hayata yönelerek tesettüre girmesinin ardından kendisini hayır işlerine adamıştı. Oda TV'nin Özçelik hakkında hazırladığı video Twitter'da tepki topladı.

Yaptığı yardımları resmi olmasını isteyen Özçelik, Umuda Koşanlar adlı derneği kurarak Afrika'daki yardıma muhtaç insanlara el uzattı. Özçelik'in benimsediği yeni hayat uzunca bir süre konuşulmuş ve Türk halkının büyük takdirini toplamıştı.

ODA TV'DEN SKANDAL VİDEO

Birçok su kuyusu açtırarak Afrika'daki insanalara yardım eden Gamze Özçelik hakkında hazırlanan video tepki topladı.

Oda TV'nin hazırladığı 'Sizce Hangi Gamze' başlıklı videosu sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

 

Sosyal medya kullanıcıları Özçelik'i koruyarak 'Bu habercilik değil toplumun sinir uçları ile oynamaktır... Bu kadarı fazla artık!', 'Kadın hakları diye hiç kendinizi yırtmayın, rezilsiniz.' ve 'Başlığından haber fotosuna videosuna kadar her şeyiyle nefret suçu saygısızlık. Önce insan olun insan. Ha bizim içimizde size prim veren sizi haber sitesi zannedenler de kabahat.' gibi sert yorumlarda bulundu.

İSTEK VAKFI'NDAKİ TACİZİ ÖRTMEYE ÇALIŞMIŞLARDI

Oda TV, Atatürkçü kimliğine bürünen İstek Vakfı'nda yaşanan çocuk istismarı skandalını örtbas etmeye çalışmıştı. Hatta öyle ki yaptığı yayınlarla İstek Vakfı'ndaki taciz olaylarını aklamaya yeltenmişti.

Benzer bir taciz olayının hükümete ve islami değerlere bağlılıyla bilinen Ensar Vakfı'nda meydana gelmesinin ardından ise Oda TV, iktidar partisini ve İslami değerleri vurmak için var gücüyle çalışmıştı.

SORUYORUZ: HANGİ ODA TV

Işıltılı hayatını terkederek mütedeyyin bir insan olmayı tercih eden Gamze Özçelik'in geçmişini kurcalayıp, eski görüntüleriyle itibarsızlaştırmaya çalışan Oda TV'ye soruyoruz:

Hangi Oda TV,

Atatürkçü Vakıf algısı olduğu için İstek Vakfı'ndaki taciz skandalını İstek Vakfı PR'ıyla veren mi,

Diğeri mi...

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal