Nurettin Yıldız'dan Kadınlar Hakkında Tepki Çeken Sözler!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daha önceden tepki gösterdiği Sosyal Doku Vakfı Başkanı Nurettin Yıldız'dan skandal bir açıklama daha geldi. Yıldız kadınlara puan vererek, "Tesettürle 90 puanlık kadın oluyor, yani çekicilik, cazibe bakımından" dedi.

22.10.2018-11:08 - (Son Güncelleme: 22.10.2018-11:17)

Sosyal Doku Vakfı Başkanı Nurettin Yıldız, "6 yaşında çocukla nikah kıyılabileceği" ve "asansörde halvet olabileceği" gibi skandal açıklamalarına bir yenisini daha ilave etti. Kadınlara kendince puan veren Yıldız, "Tesettürle para etmeye başlıyor" sözlerini kullandı.

"BİR TESETTÜRLE 90 PUANLIK KADIN OLUYOR"

Nurettin Yıldız, "Kadın, bu Avrupalılar gibi çıplak gezinse 60-70 puanlık bir kadın, bir tesettürle 90 puanlık kadın oluyor, yani çekicilik, cazibe bakımından… Çıplaklığı para etmiyor, etek giyse para etmiyor, tesettürle para etmeye başlıyor" dedi. İşte o skandal açıklamaların görüntüleri...

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Öte taraftan, "Kadınlar dayak yiyorlarsa şükretsinler" diyen Nurettin Yıldız'a Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tepki gecikmemişti. Kadınlara ve çocuklara dönük şiddeti kınayan Erdoğan, bunun kültürümüzde bir yeri olmadığını ifade ederek, "Bazılarının dikkat çekmek için kavramları eğip, bükerek söyledikleri sözlerin hiçbir anlamı yoktur" demişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal