Numan Kurtulmuş'tan Dünya Liderlerine Twitter Mesajı

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, ABD Başkanı Donald Trump'ın, Golan Tepeleri açıklamasına, ''Dünya tweetlerle yönetilecek bir yer değil, ABD Başkanı kendisini İsrail sözcüsü sanıyor.'' dedi

23.03.2019-10:04 - (Son Güncelleme: 23.03.2019-09:49) Numan Kurtulmuş'tan Dünya Liderlerine Twitter Mesajı

Sultanbeyli Belediyesi'nde programa katılan AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, ABD Başkanı Donald Trump'ın Golan Tepeleri ile alakalı yuaptığı açıklamayı tanımadıklarını, Trump'ın kendisini İsrail sözcüsü gibi gördüğünü ifade etti.

BU OLAYLARA MÜSADE ETMEYİZ

Türkiye Cumhuriyti Devleti'nin, tarihi boyunca hep savunduğu İslam ülkelerinin dayanışma, birlik ve beraberlik içinde olması gerektiği düşüncesini tekrarlayan Kurtulmuş, bunun ne kadar önemli olduğunu bugün daha iyi gördüğümüzü ifade etti.

İsrrail'in işgallerine ve katliamlarını göz yummayacaklarını ifade eden Kurtulmuş, bu senaryoların ve kaotik haberlerin Twitter aracılığıyla dünyaya duyurulması konusunda da ''Dünya tweetlerle  yönetilecek bir yer değil, bunu herkes bilmeli'' dedi.

TÜRKİYE, BİR İRADENİN ÖNCÜSÜDÜR

İslam coğrafyasının birliği için gerekli ne varsa yapıldığını söyleyen Kurtulmuş, birlik iradesinin öncülüğü yaptıklarını ve toplanan İslam İşbirliği Teşkilatı'nda bunun en net şekilde ifade edildiğini kaydetti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal