Numan Kurtulmuş İttifakın Engelini Açıkladı

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş Cumhur ittifakı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

01.11.2018-14:15 - (Son Güncelleme: 01.11.2018-15:13) Numan Kurtulmuş İttifakın Engelini Açıkladı

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'un açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde;

Cumhur ittifakı hakkında son derece ölçülü son derece nezaketli konuşuyoruz. Milli konularda mutabakat içerisinde adım atma gereğini de önemli buluyoruz.

İki parti heyetleri arasında oldukça verimli yapıcı bir görüşme gerçekleşti. Ama ortada şöyle bir hadise var. Genel seçimde ittifak daha basitti. Yerel seçimde böyle bir olanak yok. Keşke bunun da yasal alt yapısı bulunsaydı. Buradaki zorluk bu. Bir tek partinin kimliği altında seçime girilecek. Ya da bir yerde o, bir yerde bu seçime girecek. Pratikte devamlılığın sağlanması çok zor oldu.

'ÜSLUBA DİKKAT ETMEK LAZIM'

Siyasetçiler üslupları ile halkın karşısına çıkar. Siyasetçi nasıl konuşuyorsa o şekilde bir insandır. Zaten dikkat etmek gerekiyor. Biz partilerin siyasi kimliklerini ya da adayların kişiliklerini aşağılayan bir üslup içinde değiliz. Taban tabana karşıt olsan, bir insanla yarışırken üsluba dikkat etmek lazım. Seçim strateji heyetimiz faaliyetlerini yürütüyor. Bir yandan aday, bir yandan seçim stratejisi ile çalışıyoruz. Her bölgede, her ilçede farklı strateji olabilir. Hizmetin ötesine gönül belediyeciliği önemlidir. Millete hizmet edecek, sadakatli adaylar ile seçim gerçekleştireceğiz. Seçim kampanyasının nezaketini sağlamak zorundayız.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal