Numan Kurtulmuş: 15 Temmuz Gecesi Halk Ülkenin Geleceğini Kurtardı

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş Sincan'da yaptığı konuşmada, "O akşam millet bayrağına, vatanına, inancına sahip çıktı, 3-5 FETÖ'cü eşkıyaya bu meydanları dar ederek bu ülkenin geleceğini kurtardı." dedi.

06.03.2019-23:18 - (Son Güncelleme: 06.03.2019-23:07) Numan Kurtulmuş: 15 Temmuz Gecesi Halk Ülkenin Geleceğini Kurtardı

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Sincan'da partisinin seçim ofisinin açılışında konuştu.

"ÜLKENİN GELECEĞİ KURTARILDI"

Kurtulmuş 15 Temmuz gecesine atıfta bulunarak, "O akşam millet bayrağına, vatanına, inancına sahip çıktı, 3-5 FETÖ'cü eşkıyaya bu meydanları dar ederek bu ülkenin geleceğini kurtardı." ifadesini kullandı.

"BU 4 PARTİ BİRBİRİNE NASIL OY VERECEK?"

Cumhur İttifakı'nın karşısında kurulan ittifakı eleştiren Kurtulmuş, şu ifadeleri kullandı:

"Karşı taraftaki ittifak geçen seçimde bunu örtülü yaptı. Bu seçimde ittifakın örtüsü kalkmıştır ve örtüsüz bir ittifak söz konusudur. Dört tane parti yan yana geldi. CHP, HDP, sözde İYİ Parti ve Saadet Partisi. Türkiye'nin kurucu partisinin üyesi ya da seçmeni olduğuna inanan bir CHP'li vatandaşımızın vicdanı, PKK'nın gölgesindeki bir partiyle iş birliğini nasıl kaldıracak? Sözde milliyetçi kökenli olduğunu iddia eden ve sonradan bir parti kuran İYİ Parti'ye oy veren seçmen arkadaşlarımız, nasıl olacak da PKK'nın gölgesindeki partiyle iş birliği yapacak ya da Saadet Partisi'ne oy vermiş olan arkadaşımız, hayatı boyunca CHP zihniyeti ile mücadele etmiş olan Erbakan'ın çizgisini devam ettirdiğini söyleyenler nasıl olacak da CHP'li adaya oy verecek."

"BU MİLLET LİDERİNİ YALNIZ BIRAKMAZ"

Konuşmasının ardından Sincan'da kurulan tanzim satış noktasını da ziyaret eden Kurtulmuş, burada yaptığı açıklamada ise, "Şanlıurfa'da AK Parti karşıtı cephenin adayı, aile olarak Doğru Yol Partisi kökenli bir isim. Oyu nereden alacak, HDP ve CHP'den. Hangi partinin kimliğiyle seçime giriyor, Saadet Partisi. Bu ne ittifakıdır ve nasıl bir ittifaktır anlamak mümkün değil. Meydanlarda antidemokratik yollarla yıkamadıklarını birtakım kirli ittifaklarla sandıkta yıkmaya çalışıyorlar. Bu millet buna müsaade eder mi? Tayyip Erdoğan'ı, AK Parti'yi ve Cumhur İttifakı'nı sandıklarda asla yalnız bırakmaz." ifadelerine yer verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal