Nilhan Osmanoğlu Vatansever'e Hakaretten Yargılanan Müjdat Gezen Beraat Etti

2. Abdülhamit'in torunu Nilhan Osmanoğlu Vatansever'e hakaret ettiği iddiası ile yargılanan tiyatro sanatçısı Müjdat Gezen beraat etti.

16.04.2019-12:40 - (Son Güncelleme: 16.04.2019-12:36) Nilhan Osmanoğlu Vatansever'e Hakaretten Yargılanan Müjdat Gezen Beraat Etti

Konuk olarak katıldığı bir televizyon programında, 2. Abdülhamit'in torunu Nilhan Osmanoğlu Vatansever'e hakaret ettiği suçlaması ile yargılanan tiyatro sanatçısı Müjdat Gezen beraat etti.

İstanbul 35. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuksuz yargılanan Müjdat Gezen ile şikayetçi Nilhan Osmanoğlu Vatansever katılmazken, kendilerini avukatları temsil etti.

Cumhuriyet'ten Seyhan Avşar'ın verdiği bilgiye göre, Müjdat Gezen’in avukatı Deniz Şeren, müvekkilinin hakaret amacı olmadığını ifade ederek, “Müvekkil mizahi bir dille eleştiri yapmıştır. Katılan taraf Türkiye’nin bağımsızlık mücadelesini ve Cumhuriyet’in temel değerlerini hedef alan açıklamalar yapmıştır. Bu tarz açıklamalarda olan karşı tarafın mizahi eleştirilere tahammül etmesi lazımdır” dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal