Nikah Memuru, Damadı Kayınpederi ile Evlendirdi

Manisa'nın Soma ilçesinde sade bir nikahla evlenen çift hayatlarının şokunu yaşadı. Eve gittiklerinde aile cüzdanına bakan damat, eşinin adının olması gereken yerde kayınpederinin adının yazılı olduğunu gördü. Talihsiz damat yanlışlıkla kayınpederi ile nikahlanmış oldu.

30.04.2019-15:22 - (Son Güncelleme: 30.04.2019-17:01)

Manisa Soma'da nikahlarını kıydıran çift evlilik cüzdanlarını alıp evlerine gittiklerinde hayatlarının şokunu geçirdi. Aile cüzdanına bakan damat cüzdanda, eşinin adının yerine kayınpederinin adının yazıldığını fark etti. Resmi olarak kayınpederi ile evlenen damat, eşi ile beraber yanlışlığın düzeltilmesi için nikah dairesine gitti.

Denizli'de ikamet eden Zekeriya Karataş (35) önceki gün nişanlısı Gülşah Yılmaz (25) ile evlenmek için Soma Belediyesi Nikah Dairesi'ne gitti. Aile içerisinde gerçekleştirilen sade bir törenle çift evlendi. Hayli neşeli bir ortamda yapılan nikah ardından evlerine giden çift ise aile cüzdanlarına bakınca hayatlarının şokunu geçirdi.

GÖRÜNCE GÖZLERİNE İNANAMADI

Damat Zekeriya Karataş, aile cüzdanındaki bilgiler bölümünde eşinin isminin yazıldığı kısımda kayınpederi olan Muzaffer Yılmaz'ın (56) adının yazılı olduğunu fark edince gözlerine inanamadı. Sonrasında duruma anlam veremeyen çift yaşadıklarını aile üyeleri ile paylaştı.

NİKAH DAİRESİNE GİTTİLER

Esprilerin havada uçuşmasının sonrasında çift yanlışlığın düzeltilmesi için yeniden nikah dairesine gitti. Meydana gelen olayın sonrasında damat Zekeriya Karataş ise olanları anlattı.

NİKAH DAİRESİ ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Yapılan yanlışlığın düzeltilmesi için yeniden başvuru yapan çiftin bu isteğini dikkate alan nikah dairesi ise gerekli düzeltmenin yapılması için çalışmalarına başladı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal