Nihat Zeybekçi, İzmir'de MHP'ye Verilecek İlçe Sayısını Açıkladı

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekçi, '30 ilçeden 25'inde biz aday göstereceğiz, 5'ini MHP'ye bırakacağız' dedi.

05.01.2019-13:57 - (Son Güncelleme: 05.01.2019-14:24) Nihat Zeybekçi, İzmir'de MHP'ye Verilecek İlçe Sayısını Açıkladı

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekçi, ilçe adaylarının tanıtılacağı tören öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Zeybekçi '30 ilçeden 25'inde biz aday göstereceğiz, 5'ini MHP'ye bırakacağız' ifadelerini kullandı.

3 SAATLİK TOPLANTI 

Nihat Zeybek.i yağtığı konuşmada, 'Öncelikle bugünkü törenimizin hayırlı olmasını diliyorum. Hassas bir süreç yaşandı. Bilimsel tüm yöntemler uygulandı. Teşkilatımız eğilimine bakıldı. Bütün bu sürecin ardından partimize taşındı. En son olarak Cumhurbaşkanımızla 3 saatlik görüşmenin ardından karar verildi. Yüzde 100 doğru mudur, değildir. belki ama en iyisini yapmaya çalıştık.' ifadelerini kullandı.

6 KADIN ADAY OLACAK

Zeybekçi, 'Şimdi gerek Denizlideki Başkanlığım döneminde ve Türkiye İhracatçılar Birliği Başkanlığımda kadınları hep öne taşımaya çalıştık. Kadınlarımıza fırsat tanındığında, bu işleri en az erkekler kadar iyi yapabileceğine inanıyorum. Bu nedenle 30'da 6 kadın adayımızla yola başlıyoruz.'

İZMİR'İN ALTYAPI SORUNU

'İzmir'in bu istismar edilmişliğine inanmasaydım bu yola çıkmazdım. İzmir'in altyapı sorunu var. Su kanalizasyon, trafik, raylı sistemler gibi bir çok alanda İzmir'in elden geçirilmesi gerekiyor.'

MHP İLE İTTİFAK

'30 ilçeden 25'inde biz aday göstereceğiz, 5'ini MHP'ye bırakacağız. Bu sayıların önemi yok. Bu sayılar bir şey ifade etmiyor. Burada önemli olan Cumhur İttifakı ve İzmir. Güçlü işbirliğimiz devam edecek.' dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal