Nihat Doğan Olayında Yeni Gelişme! Aile Şikayeti Geri Çekti

Ünlü türkücü Nihat Doğan'ın iki kız çocuğunu alıkoymakla suçlandığı soruşturmada yeni bir olay yaşandı. Çocukların ailesi olayın yanlış anlaşıldığını söyleyerek şikayetini geri çekti.

12.09.2018-18:26 - (Son Güncelleme: 12.09.2018-18:12) Nihat Doğan Olayında Yeni Gelişme! Aile Şikayeti Geri Çekti

Reşit olmayan iki kız çocuğunu alıkoyduğu suçlaması ile iki gündür kamuoyunu meşgul eden Nihat Doğan olayıyla alakalı yeni bir gelişme meydana geldi. İki kız çocuğunun anne ve babası "Olay bize yanlış yansıtılmış. Bütünüyle yanlış anlaşılma söz konusu… Nihat Doğan'dan şikayetçi değiliz" biçiminde savcılığa şikayetten cayma dilekçesi sundu.

"OLAY BİZE YANLIŞ AKSETTİRİLMİŞ, ŞİKAYETÇİ DEĞİLİZ"

Kız çocuklarının babası Musa Zilan, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na verdiği şikayetten cayma dilekçesinde şu sözlere yer verdi; "7 Eylül 2018 tarihinde çocuklarımın Nihat Doğan adlı kişi tarafından alıkonulduğu ile alakalı olarak Eyüp Sultan Çocuk Büro Amirliği'nde şikayet oldum. Fakat devam günlerde gerek çocuklarım ile yaptığım birebir konuşmalarda gerekse de olayın bana aktarıldığı biçiminde vücut bulmadığından nedenle olayların bütünüyle bir yanlış anlaşılması ardından tarafıma aktarıldığı, Nihat Doğan adlı kişi ile şikayete olabilecek herhangi bir uyuşmazlığın aramızda bulunmadığı, bütün yaşanan bu olayların bir yanlış anlaşılmadan meydana geldiğini, bu nedenle Nihat Doğan adlı kişiden şikayetçi olmadığımı söylemek isterim. Bu sebeple şikayetimi geri çekiyorum. Davacı ve şikayetçi değilim."

"ASLA KÖTÜ NİYETLE YAKLAŞMADIM"

Aynı ifadelerin bulunduğu bir dilekçeyi de kız çocuklarının annesi Derya Zilan soruşturmayı yapan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na verdi. Diğer yandan Nihat Doğan'ın polis zoruyla gözaltına alınmadığı, emniyetin daveti ardından Eyüp'teki bir karakolda ifade verdiği, ifadesi sonrasında da serbest kaldığı bildirildi. Doğan'ın ifadesinde, kız çocuklarıyla kesinlikle kötü niyetle görüşmediğini, balkonda kendilerini gören bir akrabalarının olayı, aile ve polise yanlış ifade etmesi ardından tüm olayların bu aşamaya geldiğini söylediği öğrenildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal