New York Times'tan FETÖ'cü Enes Kanter ile İlgili Skandal Yazı

ABD'de yayın yapan New York Times gazetesinde yine skandal bir makale yayınlandı. Yayınlanan makalede FETÖ'cü vatan haini Enes Kanter masum bir muhalif gibi gösterilirken, Türkiye'ye haksız ithamlarda bulunuldu.

16.05.2019-23:55 - (Son Güncelleme: 16.05.2019-23:35)

Haber 365 | Özel Haber

NBA'da Portland forması giyen FETÖ'cü vatan haini Enes Kanter hakkında ABD'de yayın yapan New York Times gazetesinde skandal bir yazı yayınlandı. 

FETÖ'CÜ KANTER'İ MASUM GÖSTERME ÇABALARI!   

Carlotta Gall imzasıyla yayınlanan makalede, FETÖ'nün uşağı Enes Kanter masum gösterilmeye çalışılırken, Türkiye hakkında asılsız ithamlarda bulunuldu. 

"SAYIN KANTER" NE DEMEK?   

Enes Kanter'den bahsedilirken "Sayın Kanter" ifadesinin kullanıldığı yazıda, hükümete yakın gazetelerde Kanter hakkında iddialarda bulunulduğu ifade edilerek, Kanter'e haksızlık edildiği imasında bulunuldu (!)

BUNA HAKKINIZ YOK!  

15 Temmuz'da gerçekleşen ve yüzlerce masum sivilin ölümüne sebep olan hain darbe kalkışmasının mimarı olan FETÖ terör örgütüne üye olduğunu ve örgüt lideri Fethullah Gülen'e bağlılığını sürekli olarak ifade eden Enes Kanter'den New York Times ne hakla bu şekilde bahsedebilir?

NEW YORK TIMES'A SORUYORUZ:

New York Times ve tüm ABD'ye soruyoruz; IŞİD ya da El-Kaide mensubu bir sporcuyu kendi liglerinde ya da başka bir ligde bu şekilde barındırır, maçlarını canlı olarak yayınlar mıydılar? 

BİZ EKRANLARIMIZDA HAİN GÖRMEK İSTEMİYORUZ!  

Yazıda ayrıca NBA'nın yayın haklarını elinde bulunduran S Sports'un FETÖ'cü Kanter'in formasını giydiği Portland'ın maçlarını yayınlamaması da eleştiriliyor. Biz ekranlarımızda FETÖ'cü hain görmek istemiyoruz New York Times, sana ne oluyor?

PORTLAND FİNALE ÇIKARSA O DA YAYINLANMAYACAK!  

 S Sport spikeri Ömer Saraç yaptığı açıklamada, "Warriors-Blazers maçlarını yayınlayamayacağımızı net olarak söyleyebilirim. Dahası, Portland finale çıkarsa onu da yayınlamayacağız." dedi. 

Son Dakika Gündem  Haberleri için aşağı kaydırın. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal