New York Times Türk Elitleri Ülkeyi Terk Ediyor

Bugün Amerikan New York Times gazetesi Türkiye'deki "elitlerin" ülkeyi terk ettiğinin haberini yaptı. Albayrak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Albayrak konuyla alakalı önemli bir tespitte bulundu.

03.01.2019-22:54 - (Son Güncelleme: 03.01.2019-22:33) New York Times Türk Elitleri Ülkeyi Terk Ediyor

Amerikan gazetesi The New York Times gazetesi bugün ilginç bir haber yayınladı. Elitlerin Türkiye'yi terk ettiğinin ifade edildiği haberde "kayırmacılık ve artan otoriterleşme" sebebiyle birçok insanın yurt dışına çıktığı söylendi.

Buram buram FETÖ ağzı kokan haber "Erdoğan'ın vizyonuna hararetle karşı çıkan Türkler, yeteneklerini ve varlıklarını da alarak, kitleler halinde ülkeyi terk ediyor" başlığı ile yayımlandı.

Gazete aynı zamanda haberde küstah bir yoruma da yer vererek "Eğer tarihte, ülkelerin yaşadığı önemli yıkımlara bakılırsa, bu yıkımların öncesinde varlıklı insanların o ülkeden göç ettiği görülür." ifadelerini yayınladı.

Konuyla alakalı en sağlam yorum, Albayrak Holding Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Albayrak'tan geldi. Albayrak, kişisel sosyal medya hesabından şu ifadelere yer verdi:

"Bugün New York Times'ın haberine göre ''Varlıklı ve yetenekli Türkler sürüler halinde ülkeyi terk ediyor ''
Evet haber aynen bu şekilde... "Sürüler halinde '' yaklaşık 250 000 nitelikli kişi ( sermaye ve bilgi sahibi ) yurt dışına yerleşmiş ve ülkeyi terk etmiş...!

Bu ülkeden kazandıklarını bu ülkenin menfaatine değilde emperyalist ülkelerin hizmetine ve emrine sunan bu soyu araştırılması gerekenler aslında kendilerine yakışanı yapmışlar... Bu hainler bu ülkeyi para kazanamadıkları veya bilim tahsil edemedikleri ya da Türkiye 2002 yılına izafen daha fakir olduğu için terk etmiyorlar!

Yine bu kansızlar ülkemizin ekonomisi Erdoğan öncesine göre daha kötü ,enflasyonu daha yüksek sağlık sistemi daha bozuk olduğu için de terk etmiyorlar !

100 yıl evvel içimize Emperyalistler tarafından eğitilip yerleştirilmiş ailelerin şımarık çocukları doğup büyüdükleri Bilim ve Para ürettikleri aksırıncaya pıksırıncaya kadar yiyip şiştikleri vatanımızı kendi sevdikleri''devri iktidarlarındaki gibi yurt dışında daha az itibarı iolduğu için,IMF kapılarında para siyonist İsrail'in Savaş Bakanlığında İHA(İnsansız Hava Aracı)HERON dilendiğimiz için de terk etmiyorlar!

Peki bu vatan haini soysuzlar neden Türkiyemizi terk ediyorlar biliyor muyuz? 

Milletin seçtiği Siyasi İktidarları Cumhurbaşkanı Başbakan veya Bakanları askeri darbeler ile emperyalizmin ayak oyunları ile medya baskısı ile ''Deviremedikleri'', idam sehpasına yollayamadıkları için vatanımızı terk ediyorlar !

İçerde ve dışarda ne kadar ipini ellerinde tutan varsa onlara siyasi iktidarlarımızı yedirmediğimizi siyasi liderlerimizi harcatmadığımız için terk etmek zorunda kalıyorlar.

Bu zillet içerisinde yaşayamıyorlar artık.. Histeri nöbetlerine giriyorlar! Bakmayın burada kalanların sessiz sedasız durduklarına..Kinlerinden tırnaklarını birbirine vuruyorlar.Yutkunuyorlar,fırsat kolluyorlar.

Söz geçiremedikleri boyun eğdiremedikleri Recep Tayyip Erdoğan dan ve onun arkasında duran Milletimizden nefret ediyor bu eski mutlu ve de putlu azınlık! Hani Ali İmran Suresi nin 118-119.Ayetlerinde geçtiği gibi: 

Ali İmran :118- "onlar size fenalık etmekten asla geri kalmazlar, hep sıkıntıya düşmenizi isterler. Kin ve düşmanlıkları ağızlarından taşmaktadır. Kalplerinde gizledikleri ise daha büyüktür. Düşünürseniz, biz size âyetleri açıkladık. ''

Ali İmran 119 -İşte siz öyle kimselersiniz ki, onları seversiniz, halbuki onlar sizi sevmezler, siz kitap(lar)ın hepsine inanırsınız, onlarsa sizinle buluştukları zaman "inandık" derler. Başbaşa kaldıkları zaman da kinlerinden dolayı parmaklarının uçlarını ısırırlar,

De ki: "kininizle geberin!".(Ali İmran 118-119)


Evet bu azgın azınlığın derdi bu..Yani cefadan değil sefadan kaçıyorlar..Y oksa onların ne çocuklarının tahsil görmesine mani 28 Şubat kararları var ne de üniversiteye girerken kota dayatması veya ne de başörtüsü yasağı var!"

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal