Nevşehir'de Halk Mehmetçik İçin Sokaklara Döküldü

Nevşehir’de halk Mehmetçik için sokaklara döküldü.

28.02.2020-02:21 - (Son Güncelleme: 28.02.2020-02:19) Nevşehir'de Halk Mehmetçik İçin Sokaklara Döküldü

Nevşehir’de halk Mehmetçik için sokaklara döküldü.

İdlib’te Esed rejimi tarafından 29 askerimizin şehit edildiği açıklamasının sonrasında Nevşehir’de vatandaşlar Atatürk Bulvarı'nda toplandılar.

İdlib’te Esed rejimi tarafından 29 askerimizin şehit edilmesi haberinin duyulmasının ardından Nevşehir’de halk otobüsü şoförleri ve vatandaşlar Mehmetçiklerimize destek vermek adına Atatürk Bulvarı'nda toplandı. Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay tarafından ikna edilen vatandaşlar olaysız bir şekilde ayrıldı. Sessiz şekilde dağılan grup daha sonra konvoy yaparak Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı önünde toplandılar. Burada “En büyük asker bizim asker, Ya Allah Bismillah” sloganları atan vatandaşlar İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hüsamettin Erol ve Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ile görüşmeleri sonrasında dağıldı.

İl Jandarma Komutanlığı önünde vatandaşların toplanması ile birlikte Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç’te hazır bulundular.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal