Nevşehir Belediyesi, Sokaklarda En Çok İzmarit Toplayana Çeyrek Altın Verecek

Nevşehir Belediyesi, 'Temiz Şehir Nevşehir' projesi çerçevesinde sokaktan en çok izmarit toplayan kişiyi çeyrek altın ile ödüllendirecek. En çok izmarit getiren ilk 50 kişi, Belediye Başkanı Rasim Arı ile yemek programında buluşacak.

12.11.2019-11:22 - (Son Güncelleme: 12.11.2019-11:17)

Nevşehir Belediyesi tarafından dünyadaki ölüm sebeplerinin başında gelen ve aynı zamanda çevreye verdiği zarar dolayısıyla çevre kirliliğine yol açarak çevredeki canlı ve bitkilerin yaşamları için risk oluşturan sigara konusunda harekete geçmek için ödüllü sigara izmariti toplama kampanyası düzenlendi.

Kampanya kapsamında en fazla izmarit toplayanlara çeyrek altından kitaba, formadan fidana çok sayıda hediye verilecek.

Daha temiz, sağlıklı ve yaşanabilir bir kent için bir süre önce 'Temiz Şehir Nevşehir' kampanyasını başlatan Nevşehir Belediyesi, her yıl milyonlarca insanın yaşamına mal olarak çevreye ciddi zarar veren sigara konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor.

Proje çerçevesinde; 10 gram izmarit getirene kişi adına fidan dikimi, 50 gram izmarit getirene sinema bileti, 100 gram izmarit getirene başkan imzalı kitap, 200 gram izmarit getirene Nevşehir Belediyespor forması, en çok izmarit getiren ilk 50 kişiye Belediye Başkanı Rasim Arı ile yemek ve en fazla izmarit getiren kişiye çeyrek altın hediyesi verilecek.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal