Nedim Şener’den Erol Mütercimler’e: Sapıklığını Bilmem Ama Sahtekar

İmam hatip lisesi öğrencileriyle alakalı kirli söylemleri sebebiyle Erol Mütercimler'e tepkiler giderek büyüyor.

09.09.2020-09:28 - (Son Güncelleme: 09.09.2020-09:09)

Erol Mütercimler'in bir sapkının yaptıkları yüzünden imam hatip mezunlarını işaret ederek tüm Müslamanlar'a karşı karalayıcı algı kurmak için kullandığı ifadeleri, Habertürk'te değerlendilirildi.

Türkiye'nin Nabzı'nda Mütercimler'in ifadelerini değerlendiren Nedim Şener, o ifadelerin imam hatipler üzerinden bütün Müslümanlar'a yönelik kirli bir algı operasyon olduğunu dile getirdi.

Programda gündeme gelen hadiseyle alakalı değerlendirmeler yapan Nedim Şener, Erol Mütercimler'in mazisini anlattı, bu ifadelerin o geçmişle beraber daha da önemli hale geldiğini dile getirdi.

'ALGI OPERASYONU'

Mütercimler'in ifadelerini algı operasyonu olduğunu belirten Nedim Şener, Mütercimler'in 'sahtekar' olduğunu dile getirdi.

Erol Mütercimler, katıldığı bir programda tarikatların tartışıldığı esnada, yazar Müfid Yüksel ile girdiği tartışmada, 'Ama sonuca bakın, o imam hatipten mezun olanlar bakın karşımıza ne olarak çıkıyor, sahtekar, cinsi sapık, ahlaksız' ifadelerini kullanmıştı. Mütercimler’in özellikle imam hatip öğrencilerini işaret ederek böylesine çirkin ithamlar kullanması oldukça tepki topladı.

'EROL MÜTERCİMLER, BU İKİ KELİME İLE KENDİNİ TARİF ETMİŞ'

Nedim Şener katıldığı TV programında Erol Mütercimlerin İmam Hatiplilier ile ilgili kullandığı karalayıcı ifadeleri üzerine:

'İmam Hatip mezunlarına sapık ve sahtekar diyen Erol Mütercimler, bu iki kelime ile kendini tarif etmiş aslında, sapıklığını bilmem ama sahtekarlığına değineceğim, yozlaşmış bir karakter 12 yaşındaki bir çocuğa bu çirkin saldırıyı yapınca bir anda sosyal medyada İslam diniyle bu isimler birleştirilmeye çalışıldı, o adam İslam dinini temsil etmez o adam kendi sapıklığını temsil eder, tıpkı Mütercimlerin bu cümlelerle kendini temsil ettiği gibi…'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal