Nazlı Ilıcak, Zekeriya Öz ile Kartopu Oynadığı Fotoğrafı Açıkladı

FETÖ'den yargılanan gazeteci Nazlı Ilıcak FETÖ'den aranan firari savcı Zekeriya Öz ile kar topu oynarken çekildiği fotoğrafı anlattı. Ilıcak, fotoğrafı "röportajını süslemek" için çekindiğini söyledi.

21.09.2018-13:58 - (Son Güncelleme: 21.09.2018-13:53) Nazlı Ilıcak, Zekeriya Öz ile Kartopu Oynadığı Fotoğrafı Açıkladı

Altan kardeşler ve Ilıcak davasında istinaf duruşması yapılıyor. İlk savunmayı yapan Nazlı Ilıcak, FETÖ'nün terör örgütü olduğunu darbe kalkışmasının ardından fark ettiğini söyleyerek, FETÖ'den aranan firari savcı Zekeriya Öz'le röportajını de anlattı.

Nazlı Ilıcak, Zekeriya Öz ile kar topu oynadıkları fotoğrafla alakalı "Röportajımı süslemek için çekindik." savunmasını yaptı.

"RÖPORTAJI SÜSLEMEK İÇİN OYNADIK"

Ilıcak şu sözleri kullandı:

"Suçlama hususu Zekeriya Öz röportajımı süslemek için bir kar topu fotoğrafı çekindik. O zaman Öz terör örgütü mensubu değildi. Oda TV operasyonu esnasında dönemin Adalet Bakanı Sedar Ergin'i arayıp Öz hakkında soruşturma başlatılmasını talep ettim. Zekeriya Öz ile gazetecilik görevim haricinde bir alakam yok. Röportaj yaptığımda serbestti."

Ilıcak'ın avukatı, 'hukuk tekniğinden uzak kararın kaldırılmasını, müvekkilenin beraatini; yaşı, cinsiyeti gereği tahliyesini' talep etti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal