Nazlı Ilıcak ve Altan Kardeşlerin Cezası Onandı!

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi, FETÖ'nün medya ayağı davasında müebbet hapis cezası alan Ahmet Altan, Mehmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da içinde olduğu 6 kişinin cezalarını onadı.

02.10.2018-20:35 - (Son Güncelleme: 02.10.2018-20:31) Nazlı Ilıcak ve Altan Kardeşlerin Cezası Onandı!

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 2. Ceza Dairesi, FETÖ'nün medya örgütlenmesinin "darbe çağrışımı" davasında, Ahmet Altan, Mehmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da içinde olduğu 6 sanığa yerel mahkeme tarafından "anayasayı ihlal" suçundan verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezalarının onanmasına karar verdi.

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 2. Ceza Dairesi'nce büyük salonda görülen duruşmada, sanıkların son sözlerinin sorulmasının sonrasında karar duyuruldu.

Ceza Dairesi, tutuksuz sanık Mehmet Altan ile tutuklu sanıklar Ahmet Altan, Nazlı Ilıcak, Fevzi Yazıcı, Yakup Şimşek ve Şükrü Tuğrul Özşengül'ün, İstanbul 26. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından "anayasayı ihlal" suçundan verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına karşı gerçekleştirdikleri istinaf başvurularının asıldan reddine karar verdi.

Daire, tutuklu sanıklar Ahmet Altan, Nazlı Ilıcak, Fevzi Yazıcı, Yakup Şimşek ve Şükrü Tuğrul Özşengül'ün bu durumlarının devamına karar verdi.

Ceza dairesinin kararıyla, bütün sanıklar için ilk derece mahkemesi tarafından "anayasayı ihlal" suçundan verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezaları onanmış oldu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal