Nakdi Ücret Desteği Ağustos Ödemesi Ne Zaman Başlıyor?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından yapılan açıklama, ''Nakdi Ücret Desteği Ağustos ödemesi ne zaman başlıyor?'' sorusuna kesin bir yanıt getirdi.

01.09.2020-09:57 - (Son Güncelleme: 01.09.2020-10:39) Nakdi Ücret Desteği Ağustos Ödemesi Ne Zaman Başlıyor?

Nakdi ücret desteği ödemelerinin ne zaman yatırılacağı en çok merak edilen konuların arasında yer alıyor. Bu doğrultuda yapılan açıklamaya göre ağustos ayı ödeme tarihi belli oldu.

NAKDİ ÜCRET DESTEĞİ AĞUSTOS ÖDEMESİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Ağustos ayına ilişkin Nakdi Ücret Desteği ödemelerinin başlayacağını açıkladı.

Bakan Zehra Zümrüt, ağustos ayı nakdi destek ödemelerinin tarihini 8 Eylül olarak açıkladı.

NAKDİ ÜCRET DESTEĞİ AĞUSTOS ÖDEMEMESİ 

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Nakdi Ücret Desteği ödemelerine yönelik yazılı bir duyuruda bulundu.

Ağustos ayına ilişkin Nakdi Ücret Desteği ödemelerinin 8 Eylül'de yatırılacağını aktaran Bakan Selçuk, ödemelerin banka hesapları üzerinden aktarılacağını dile getirdi.

Selçuk, sistemde IBAN bilgisi eksik veya hatalı olanların ödemelerinin ise PTT aracılığıyla gerçekleşeceğini ifade etti.

Bakan Selçuk ''Ücretsiz izne ayrılan işçilerin nakdi ücret desteği ödemeleri TC kimlik numaralarının son hanesi 0-2-4 olanlara 8 Eylül'de, 6-8 olanlara 9 Eylül'de yapılacak.'' açıklamasını yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal