Naim Süleymanoğlu'ndan Kötü Haber Geldi!

Milli haltercimiz Naim Süleymanoğlu, beyin kanamasına bağlı ödem nedeniyle yoğun bakıma alındı.

28.10.2017-10:25 - (Son Güncelleme: 28.10.2017-10:04) Naim Süleymanoğlu'ndan Kötü Haber Geldi!

Dünya, Olimpiyat ve Avrupa Şampiyonu haltercimiz Naim Süleymanoğlu (50), 25 Ağustos'ta siroz nedeniyle Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ

Sabah Gazetesi'nden Erhan Öztürk'ün haberine göre; 6 Ekim'de de milli halterciye Prof. Dr. Kamil Yalçın Polat ve ekibi tarafından karaciğer nakledilmişti. Nakilden sonra yoğun bakımda tutulan Süleymanoğlu'nun beyin damarlarında kanama meydana geldi.

Karaciğer nakliyle ilgili taburcu edilebilecek durumda olan milli halterci epilepsi geçirdi.

FELÇ RİSKİ VAR

Nöroloji doktorları, Süleymanoğlu'na beyin ödemi, kanama ve yoğun bakımda uzun süre kaldığı için enfeksiyon tedavisi uyguluyor. Süleymanoğlu'nun beyin damarlarında genişleme ve genişlemeye bağlı kanamalar var. Bilinci yarı açık olan Naim'in felç riski de bulunuyor.

TÜM ZAMANLARIN EN İYİ HALTERCİSİ

Naim Süleymanoğlu, 1984, 1985 ve 1986'da dünyada 'yılın haltercisi' seçildi. 3 kez olimpiyat, 8 kez dünya şampiyonu oldu. 46 kez dünya rekoru kırdı. Kendi kilosunun üç katından fazla kaldırarak 'efsane' oldu.

Spor otoritelerine göre 'tüm zamanların en iyi haltercisiydi. Naim, 1988'de Time dergisine kapak oldu.

NELER OLMUŞTU ?

Efsane halterci Naim Süleymanoğlu, karaciğer sirozu teşhisiyle İstanbul'da tedavi altında. Bilinci kapalı olarak hastaneye kaldırılan Naim Süleymanoğlu yoğun bakıma alındı.

ŞUURU AÇILDI

Doktorları tarafından yapılan açıklamada Süleymanoğlu'nun şuurunun açıldığını, efsane haltercinin tepki vermeye başladığını söyledi. Başarılı sporcunun sabah saatlerinde doktorlar içeri girdiğinde, "Hoş geldiniz" dediği öğrenildi. 

"KİMSEDEN YARDIM İSTEMEYİN, ÖLÜRSEM ÖLÜRÜM"

Hastalığının kimse tarafından bilinmesini istemeyen Naim Süleymanoğlu, en yakınlarına şu sözleri söyledi: "Kimseye söylemeyin, kimseden benim için bir yardım sakın talep etmeyin, kimseyi aramayın, zaten yaşımı doldurdum. Ölürsem ölürüm."

HALİL MUTLU'YA HABER VERDİLER

Çocuğundan bile hastalığını saklayan Naim Süleymanoğlu'nun durumunun ciddiye binmesinden sonra, yakınları Halil Mutlu'ya haber vermek zorunda kaldı.

Süleymanoğlu'nun 2 aydır yoğun tedavi gördüğü kaydedildi. Geçen hafta iyileşip taburcu edilen Cep Herkülü, iki gün sonra tekrar fenalaşınca ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Haberin duyulmasının ardından sevenleri ve yakınları da hastaneye akın etti. 

Cep Herkülü'nün tedavisi devam ederken doktorlar da uygun bir karaciğer bulabilmek için yoğun çaba harcıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal