Nagehan'dan Laik Yobazlara Kapak! Arda Turan...

Referandumda 'Evet' oyunu kullanacağını açıklayan Arda Turan, Rıdvan Dilmen gibi isimlere, karşı görüşe tahammül edemeyen laikl yobazlardan mahalle baskısı gelmeye devam ediyor. Nagehan Alçı'nın ise bu duruma tepkisi sert oldu.

31.01.2017-09:11 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Nagehan'dan Laik Yobazlara Kapak! Arda Turan...

Nisan'da yapılacak referandum öncesi ünlü sporcuların ve sanatçıların "evet" veya "hayır" demesi de tartışılma konusu olmaya devam ediyor.

"ARDA'NIN 'EVET' DEMESİ CESARET ÖRNEĞİ"

"Evet" diyen isimlerden olan Arda Turan'a sosyal medyada başlatılan linç girişime karşı gazeteci Nagehan Alçı, Karşıt Görüş Özel isimli programda bunun cesaret gerektiren bir açıklama olduğunu belirtti.

Alçı'nın Arda hakkında söyledikleri şu şekilde;

"Arda Turan, Rıdvan Dilmen 'evet' dedikleri için çok büyük bir mahalle baskısına maruz kaldılar. Ve bu mahalle baskısıyla da niyet okuma yapılıyor. 'Siz bir yere yaranmak için evet diyorsunuz' deniliyor. Bu niyet okuma fevkalade yanlıştır. Hele Arda Turan gibi bir isim. Avrupa'da bu kadar anti Erdoğan hava varken, bu paketle ilgili negatif bir hava varken; bu durum onun işine yaramayacak bir şey. Benim gördüğüm kadarıyla Avrupa basınında onun aleyhine de bir hava oluştu. Dolayısıyla cesaret gerektiren bir iş yaptı ve buna karşılık tam tersiyle itham ediliyor. Bunlar bence son derece yanlış."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal