Mustafa Sarıgül'ün İstifası CHP'yi Karıştırdı

Şişli eski belediye başkanı Mustafa Sarıgül'ün CHP'den istifa etmesinin sonrasında CHP kulisleri hareketlendi. Sarıgül'ün başka bir partiden aday olması durumunda, Şişli'de güçlü bir aday çıkarılması gündemde.

24.01.2019-13:59 - (Son Güncelleme: 24.01.2019-13:50) Mustafa Sarıgül'ün İstifası CHP'yi Karıştırdı

CHP ile İYİ Parti arasındaki ortaklık görüşmelerine yönelik yeni kulis bilgileri meydana çıktı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in hafta başında bir araya gelmesinin sonrasında önceki gün iki partinin kamuoyuna açıklayacağı işbirliği protokolünün hazırlığına dönük başlayan görüşmelerin dün de sürdüğü bildirildi. CHP kaynakları Etimesgut haricinde "birkaç pürüz" olduğu bu problemlerin aşılamayacak problemler olmadığını söylüyor.

ŞİLE, EYÜP, BEYKOZ VE ÇEKMEKÖY İYİ PARTİ'YE

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, CHP kaynakları, Ordu Büyükşehir için her iki partinin de kendi adayıyla mücadele edeceği, Gaziantep'te İYİ Parti'nin adayının destekleneceği ve Celal Doğan'ın adının gündemde olmadığını söylüyor. İzmir'de İYİ Parti'ye bırakılan ilçeler içinde Tire ve Kiraz'ın olduğu bildirilirken; İstanbul'da ise Şile, Eyüp, Beykoz ve Çekmeköy'ün İYİ Parti'ye bırakılabileceği söyleniyor.

ŞİŞLİ'YE GÜÇLÜ ADAY

Öte taraftan eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün CHP'yi eleştirerek partiden istifa etmesi genel merkezde sessiz karşılandı. CHP'de; Sarıgül'ün başka bir partiden yerel seçimlerde mücadele etmesi halinde Şişli'de güçlü bir aday çıkarılması gerektiği söyleniyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal