Mustafa Sarıgül Şişli Adaylığı İçin CHP'ye Başvurusunu Yaptı!

Yerel seçimlere adım adım giderken bugün Şişli eski belediye başkanı Mustafa Sarıgül'den sürpriz bir hamle geldi. Sarıgül, CHP'den Şişli belediye başkan adayı olmak için resmi başvurusunu yaptı.

19.10.2018-17:34 - (Son Güncelleme: 19.10.2018-17:21) Mustafa Sarıgül Şişli Adaylığı İçin CHP'ye Başvurusunu Yaptı!

Önümüzdeki yerel seçimlerde tekrar Şişli belediye başkanlığına dönmeye hazırlanan CHP'li Mustafa Sarıgül adaylık müracaatını bugün partiye yaptı. Binlerce kişilik kalabalık vatandaş topluluğuyla beraber CHP Şişli ilçe başkanlığına giden Mustafa Sarıgül adaylık başvurusunu yaptı. İlçe merkezini ziyaret ederek parti idarecileri ile bir süre konuşan Sarıgül adaylık dosyasını Şişli ilçe başkanı Veli Çellik'e verdi.

İlçe binasından giderken medya mensuplarına açıklamalar yapan Sarıgül, caddede bir araya gelen binlerce kişilik kalabalığa hitaben bir konuşma yaptı . Şişli'ye yeni projelerle geleceğini söyleyen Sarıgül "Gece gündüz uğraşacağız. Şişli tekrar yerel idarelerde örnek olacak. Yalnızca Şişli değil İstanbul'u da partimize kazandırmak için uğraşacağız" dedi. Mustafa Sarıgül açıklamasında şunları ifade etti:

"Bugün Şişli için çok önemli bir gün. Bugün Şişlimiz için çok güzel bir gün. Ve bugün Şişlimiz için çok umutlu bir gün. Bugün beraber geçmişte büyük emek verdiğimiz, çok önemli eserlere imza attığımız Şişlimizi tekrar şahlandırmak için önemli bir adım atacağız.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal