Mustafa Sarıgül, DSP'den Şişli Belediye Başkanı Adayı Olacak

Yerel seçimlere kısa bir süre kalmışken DSP'den bir atak geldi. Alınan bilgilere göre Mustafa Sarıgül ve Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, DSP'den aday olacak.

29.01.2019-09:34 - (Son Güncelleme: 29.01.2019-09:27) Mustafa Sarıgül, DSP'den Şişli Belediye Başkanı Adayı Olacak

CHP'li eski vekil Barış Yarkadaş, katıldığı bir televizyon programında CHP'den istifa eden Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar'ın DSP'ye katılacağını açıkladı.

Habertürk'te ekranlara gelen Türkiye'nin Nabzı programında açıklamalar yapan Gazeteci Barış Yarkadaş, bir süre önce CHP'den istifa eden Mustafa Sarıgül'ün yol haritasını duyurdu.

"CUMA GÜNÜ PARTİ ROZETİNİ TAKACAK"

Yarkadaş şöyle dedi:

"Mustafa Sarıgül, çarşamba günü DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ile Ankara'da bir araya gelecek. Sarıgül, cuma günü ise İstanbul İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek rozet takacak. Sarıgül böylece DSP'nin Şişli adayı olacak.

"CHP'Lİ ESKİ VEKİL SEVİGEN'E DE İBB ADAYLIĞI TEKLİF EDİLECEK"

DSP, İstanbul'da birçok ilçede de aday çıkarma hazırlığı gerçekleştiriyor. DSP tekrar canlandırılmak isteniyor. Bu anlamda, CHP eski Milletvekili Mehmet Sevigen'e de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı teklifi götürülecek.

"İSTİFA EDEN ALİ ACAR DA DSP'YE KATILACAK"

Marmaris'te aday gösterilmeyen CHP'li Ali Acar da yarın DSP'ye katılacak. DSP, tekrar aday yapılmayan Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ve Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza'ya da teklif götürecek."

CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI ALİ ACAR İSTİFA ETMİŞTİ

Marmaris'in CHP'li Belediye Başkanı Ali Acar, partisi tarafından 31 Mart'taki seçimlerde yeniden aday gösterilmemesi ardından partisinden istifa etti. Acar, istifasını, partisinin İlçe Başkanlığı önünde yaptığı açıklamayla ilan etti. Acar, kendisi ile beraber partisinden 1600 üyenin de istifa ettiği ifade etti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal