MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Abdulsamet Temel Akit TV Canlı Yayınına Katıldı

MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve TOBB İGGK İcra Kurulu Başkanı Abdulsamet Temel, Akit TV'de katıldığı Genç Görüş programında önemli açıklamalarda bulundu.

03.01.2019-00:17 - (Son Güncelleme: 03.01.2019-00:07) MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Abdulsamet Temel Akit TV Canlı Yayınına Katıldı

MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve TOBB İGGK İcra Kurulu Başkanı Abdulsamet Temel, Akit TV'de canlı yayın konuğu oldu. Katıldığı Genç Görüş  isimli programda önemli açıklamalar yaptı.

Yılbaşı gecesi bir grup Suriyelinin Taksim Meydanındaki eğlence görüntülerinin ardından başlatılan sığınmacılara karşı linç kampanyasına ilişkin konuşan Temel; "Küçük bir grup üzerinden tüm Suriyeliler ile ilgili değerlendirme yapamayız, yapmamalıyız. Kolektif değerlendirmelerden kaçınmalıyız. Biz ensar olmak zorundayız. Bu işin bu aşamaya gelmesi ile ilgili özeleştiri yapmalıyız. Farklı düşünen Türkler olduğu gibi farklı düşünene Suriyeliler de olabilir. Yılbaşı kutlayan Türkler olduğu gibi yılbaşı kutlayan Suriyeliler de olabilir. Hepsine aynı gözle bakmamalıyız. Aklıselim davranmalıyız." diye konuştu.

Türkiye'deki sivil toplum kuruluşlarının Türkiye'yi ilgilendiren önemli konularda seslerini daha etkin şekilde duyurabilmek için birlikte hareket etmeleri gerektiğini söyleyen Abdulsamet Temel, toplumsal meselelerin gündeme gelmesi ve çözülmesinde sivil toplumun önemine vurgu yaptı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal