Müjdat Gezen, Yargılandığı Dava ile İlgili "Haddini Bil" Adlı Kitap Çıkardı

Sanatçı Müjdat Gezen, Metin Akpınar'la beraber yargılandığı dava ile ilgili "Haddini Bil" isimli bir kitap çıkardı.

22.01.2019-18:32 - (Son Güncelleme: 22.01.2019-18:28) Müjdat Gezen, Yargılandığı Dava ile İlgili "Haddini Bil" Adlı Kitap Çıkardı

Müjdat Gezen, Metin Akpınar ile beraber yargılandıkları dava ile alakalı olarak bir kitap yazdı. ‘Haddini Bil’ adlı kitap, Kırmızı Kedi Yayınevi tarafından çıkarıldı.

Kitap, yayınevinin Twitter sayfasından “Müjdat Gezen, 58 senelik arkadaşım dediği Metin Akpınar ile beraber uğradıkları yargı işkencesiyle alakalı görüşlerini sıcağı sıcağına okurlarıyla paylaşıyor” sözleri ile tanıtıldı.

NE OLMUŞTU?

Sanatçılar Metin Akpınar ve Müjdat Gezen, gazeteci Uğur Dündar’ın moderatörlüğünü yaptığı Halk Arenası programında söyledikleri sözlerden sebeple savcılık tarafından ifade vermeye davet edilmiş ve mahkeme iki sanatçıya her hafta karakola imza verme mecburiyeti ve yurt dışına çıkış yasağı koymuştu.

Savcılık soruşturması ardından RTÜK, Halk Arenası programına 5’i Müjdat Gezen ve Metin Akpınar’ın konuk olduğu, 3’ü de gazeteci Yılmaz Özdil’in konuk olduğu programlar olmak üzere toplamda 8 program durdurma cezası vermişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal