Muhsin Yazıcıoğlu'nun Ölümüyle Alakalı Çarpıcı İtiraf: Eğitimimiz Yoktu

Muhsin Yazıcıoğlu ile yanındaki 5 kişinin yaşamını yitirdiği helikopterdeki GPS cihazlarının sökülmesi ile alakalı davada tanık olarak ifadesi dinlenen Kaza Kırım Heyeti Başkanı Ferudun Seren çarpıcı ifadeler kullandı.

21.02.2019-12:56 - (Son Güncelleme: 21.02.2019-13:32) Muhsin Yazıcıoğlu'nun Ölümüyle Alakalı Çarpıcı İtiraf: Eğitimimiz Yoktu

Muhsin Yazıcıoğlu ile yanındaki 5 kişinin yaşamını yitirdiği  helikopterdeki GPS cihazlarının sökülmesi ile alakalı davada tanık olarak ifadesi dinlenen Kaza Kırım Heyeti Başkanı Ferudun Seren çarpıcı ifadeler kullandı. Seren, 'Kaza kırım eğitimimiz, belgemiz yoktu' dedi.

DAVANIN 4. DURUŞMASI GÖRÜLDÜ

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde 25 Mart 2009 tarihinde düşen, Muhsin Yazıcıoğlu, BBP Sivas İl Başkanı Erhan Üstündağ, yardımcısı Yüksel Yancı, BBP Sivas Belediye Meclisi Üyesi Adayı Murat Çetinkaya, İHA muhabiri İsmail Güneş ve Pilot Mustafa Kaya İstektepe'nin yaşamını yitirdiği helikopterdeki Argus 5000 ve Skymap III C isimli GPS cihazlarının sökülmesiyle alakalı tutuksuz 10 sanık ile ilgili 'Kişinin ölmesinden yararlanarak hırsızlık' suçundan davanın 4'üncü duruşması Göksun Asliye Ceza Mahkemesi'nde bakıldı.

MUHSİN YAZICIOĞLU'NUN EŞİ DE KATILDI

Söz konusu davada, Muhsin Yazıcıoğlu'nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu, kızı Firuze Yazıcıoğlu, oğlu Fatih Furkan Yazıcıoğlu, ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu, ablası Mavış Ocak, İsmail Güneş'in eşi Yasemin Güneş, tutuksuz sanık Ebubekir Semih Yüksekkaya, aile ve sanık avukatları da yer aldı.

Kaza Kırım Heyeti Başkanı Ferudun Seren, Argus 5000 cihazının yerinde bulunmadığına dair tutanaktaki imza tarihlerinin neden farklı olduğunu bilmediğini ifade ederek avukatların olay zamanında kaza kırım uzmanlıklarının olup olmadığını sorusuna, 'Kaza kırım tarihi itibariyle bizim ekip olarak herhangi bir kaza kırım eğitimimiz, belgemiz yoktu. Ancak olmazsa olmaz bir kural değildir' şeklinde yanıt verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal